vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Presenter Roliga Presenter

Roliga presenter

Satsa på lättsamma och roliga presenter, istället för tråkiga! Här på Partykungen bangar vi inte för känsliga ämnen utan vi har grejer för dig som inte måste vara politiskt korrekt precis alltid. Låg humor är inget man ska skämmas för utan det är tvärtom helt naturligt att skratta åt ämnen som inte anses vara helt rumsrena i vissa kretsar. Det är knappast en slump att pruttkuddar och liknande skämtartiklar varit storsäljare i flera decennier. Det handlar om situationskomik med överraskningseffekt som alla, gammal som ung, kan skratta åt. Vi tycker att livet är alldeles för kort för att ha tråkigt. Bra humor handlar nästan alltid om en lek med samhällets “spelregler”. Köp roliga presenter online och våga tänja lite på gränserna...

Roliga presenter är en av de bredaste produktkategorierna här på Partykungen. Du kan till exempel hitta uppblåsbara möbler, kit för den som vill kunna göra perfekt sushi, enorma tofflor, eleganta fickpluntor och spel med lagom opassande frågor som blir kul att ställa i kompisgänget eller på tu man hand med en partner. Vår tanke är att alla ska kunna hitta roliga presenter online, oavsett vem det är som ska skämmas bort eller vem du vill skoja lite med. Många av våra presenter innebär att du ger bort en upplevelse som många omedelbart kan ta del av. Vi har också saker som passar som födelsedagspresent eller julklapp och mindre prylar du ger bort i samband med att du till exempel är bjuden på fest eller bara vill överraska någon.

Köp roliga presenter online som passar ihop, eller som absolut inte gör det men på ett sätt som blir kul, om du förstår vad vi menar. Låt kreativiteten flöda helt fritt. Vad sägs om att kombinera en stor peruk med ett förkläde med en påsydd penis? Eller en vikingahjälm och en mankini? De flesta av våra roliga presenter kan kombineras med någon annan pryl för en starkare och mer personlig effekt. Letar du efter en utstyrsel för en maskerad med högt i tak eller kanske en svensexa eller möhippa? Då kan vi garantera att du kommer hitta mycket kul här på Partykungen. Det är faktiskt bara din fantasi som gränserna.

En typ av prylar som vi gett stort utrymme åt när det gäller roliga presenter är artiklar för partyprissar och festfixare som uppskattar det lilla extra inför kalaset. Alltså sådant som extra festliga drinkpinnar, speciella shotglas och kit med lekar som är som gjorda för en förfest. Ett annat exempel på en rolig present kan vara produkter som gör “dagen efter” lite mindre tråkig. Som ett rör med bakfyllebrus som hjälper till med återhämtningen! Det är en klassisk student- och 18-årspresent.

Om den du vill ge en present till inte tycker att det passar att släppa loss till hundra procent i vardagen kanske han eller hon kan göra det på semestern istället? Det är ofta välbehövligt att ta en paus från vardagen. Du kan till exempel ge bort en underlig uppblåsbar badring som får plats i handbagaget till den som vill väcka uppmärksamhet i poolen. Eller bara en skön T-shirt med ett tryckt budskap som förmedlar den rätta semesterkänslan. Självklart kan du även ge bort roliga presenter till dig själv när du förtjänar det. Ibland behöver man en kul pryl för att kunna bryta sina vardagliga rutiner och bara släppa loss eller för att maxa avkopplingen.

Ibland är det svårt att hitta roliga presenter, kanske för att personen du vill ge en gåva redan tycks ha det mesta. Det är helt enkelt så att vissa personer är svåra att köpa present till. Det kan också vara så att du inte riktigt vet vad personen önskar sig. I det läget är det ofta en bra idé att ge bort något oväntat och komiskt. Bland våra produkter hittar du garanterat en massa roliga presenter som mottagaren av gåvan inte har.

På Partykungen hittar du inte bara ett enormt sortiment av festliga produkter att ge bort. Vi är störst i Norden och kan hålla nere priserna. Passa på och gör en beställning av roliga presenter till riktigt låga priser!
Läs mer