Hem
Teman Julklappar Julklapp till Festprisse

Julklapp till Festprisse

Partykungen är verkligen den ultimata platsen att köpa julklapp till festprissen. Party är vårt gebit och festprissen personifierar ju allt vi älskar, så det vore riktigt konstigt om du inte hittar den perfekta julklappen till honom eller henne här. Närmast Twilight Zone i så fall... huh, nej, här är det bara full party zone som gäller!

Festprissen är nog en av de enklaste personerna i universum att handla julklappar till – åtminstone om festandet involverar drycker av olika slag. Partykungen har fyllt den virtuella bardisken med allt en festprisse kan önska och är redo att servera! Här finns en uppsjö av häftiga bartillbehör som flaskhållare, dryckeskylar, flasköppnare, korkar, fickpluntor, sugrör, drinkpinnar, öl-, vin- och snapsglas, bardispensrar, iskrossar, ishinkar, drinkmått, shakers, muddlers, bryggsatser, drinkmixer och smaskiga essenser. Perfekta julklappar till varje festprisse!

Därtill har vi massor av festliga partyspel, som Beer Pong, Jag har aldrig, Battle Ship Shot och 101 Drinking Games; liksom tonvis med coola inredningsprylar och partyaccessoarer, som blinkande discolampor, väggdekorationer, förkläden, t-shirts, öl-kepsar, LED-skor, glasögon och fiberoptiska slipsar – och givetvis medicinen för att hantera baksmällan dagen efter. Komplettera din julklapp till festprissen med ett helrör Bakis-brus, ett Törsta hjälpen-kit och ett par sköna F*ck off-sandaler, så är saken klappad och klar!
Läs mer