vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Studentpresent 2024

Att ta studenten är en prestation värd beröm, firande, fest - och inte minst studentpresenter. På Partykungen har vi gjort det lätt för dig som letar efter bra tips på en personlig, rolig och unik studentpresent till grymma priser online!

Hos oss hittar du roliga studentpresenter för både henne och honom


Hos oss hittar du roliga studentpresenter för både henne och honom. Letar du efter en rolig studentpresent till kille eller studentpresent till henne? Ingen fara, vi har ett brett utbud att välja mellan.
En riktig studentdag börjar med champagnefrukost och hos oss kan du hitta olika typer av ishinkar och champagneglas passande för dagen. Här finns även snygga fickpluntor att sedan ta med till skolan eller på studentfesten. När det sedan är dags att springa ut från skolan så är det viktigt med ett fint mottagande! En klassisk present att ge bort till en nybliven student är ett set med shaker, strainer och muddler så att studenten själv kan blanda sina drinkar i hemmabaren.

Ge bort en annorlunda studentpresent för framtiden!


För när skolan är avklarad är det snart dags att flytta hemifrån till sin första lägenhet – och därför behöver man kittas för alla framtida fester. Här kan du hitta klassiska studentpresenter som massor av tillbehör för hemmabaren, minikylskåp och minibarer, sällskapsspel, shotglas i massor av olika utföranden, festspel, roliga kläder av hög kvalité, högtalare för parkfesten, roliga och smarta presenter till studenten samt många andra artiklar att ge bort som en studentpresent.

Spel och lekar till studentfesten


Här finns en mängd dryckesspel för alla studentfester! Exempelvis det klassiska amerikanska spelet Beer Pong, där man skall ställa upp muggar i en pyramidform på bordet, fyller dem med öl och sedan försöker pricka motståndarens muggar med dina bollar (ja, du kan ju säkert redan reglerna!). Hos oss hittar du mängder av Beer Pong-bord och andra festspel att ge bort som present eller att använda på studentmottagningen!

Återhämtning efter studentfesten & lite hjälp på traven


Även om studentfesten var jätterolig och lyckad på alla vis, ja, kanske näst intill euforisk så behöver det inte betyda att dagen efter är lika rolig. Som vi alla känner till så är bakfylle-huvudvärk något av det värsta som finns. Men Partykungen.se har en lösning på även detta problemet och en perfekt studentpresent. Ta två stycken tabletter för vätskeersättning! Svårare än så är det inte. Den huvudvärk som många lider av dagen efter alkoholkonsumtion beror ofta på att kroppens vätskebalans har rubbats. En dos Bakis vätskeersättning innehåller en kombination av vätska, olika salter och socker som hjälper kroppen att ta upp vätska på ett effektivare sätt än genom att bara dricka vanligt kranvatten. Grundreceptet vi använder är rekommenderat av WHO (World Health Organisation). Dessutom har Bakis fått en fräsch smak av citron-lime och ett dagsbehov C-vitamin. Bakis är ett svensktillverkat kosttillskott.

Hos oss hittar du roliga och unika studentpresenter!


Studenten handlar trots allt om att ha så roligt som möjligt och föreviga denna underbara dag när man äntligen går ur skolan. Inte minst genom att ha en oförglömlig studentfest. Hos partykungen kan du hitta massa roliga fest artiklar för den perfekta festen, förfesten eller efterfesten att ge bort som studentpresent.
Oavsett om du letar studentpresent till kille eller tjej, syster eller brorsa så vågar vi nästan garantera att du hittar det här. Så varför inte kolla in vårt breda sortiment för att hitta rätt studentpresent?
Läs mer

Inspiration

239 träffar