Till toppen
Behöver du hjälp? Ring oss på 026-22 22 092
Visa hela beskrivningen

Studentpresent

Ett ta studenten är en prestation värd beröm och firande. Det är en dag av firande och aktiviteter som man kommer att minnas för resten av sitt liv. Hos Partykungen har gjort det lätt för dig som letar efter en studentpresent så att du kan ge dina barn eller släktingar ett så bra studentfirande som möjligt. En riktigt studentdag börjar med champagnefrukost och hos oss kan du hitta olika typer av ishinkar och champagneglas passande för dagen. Här finns även snygga fickpluntor att sedan ta med till skolan eller på studentfesten. När det sedan är dags att springa ut från skolan så är det viktigt med ett fint mottagande. En klassisk present att ge bort till en nybliven student är en söt liten student nalle som han eller hon kan hänga runt halsen under sitt studentfirande.

När det sedan är dags för studentfirande så har vi de perfekt artiklarna som gör att du lätt kan hitta en bra studentpresent. Här kan du hitta klassiska studentpresenter som Cocktailset för hemmabaren, ChillQuiet Minikylskåp, Förfest kortspel, blinkande shotglas, shotglas strippor, Jackpot shotspel, Jack Daniels Hoddie, Drink-O-Matic Läskautomat, touch boombox speaker, like shotglas, Texas Hold’em set, Studentkokboken, Barmans Bartenderkit, Beer Pong Set, Manhattan Nights Cocktailset, Hälsostudentkokboken samt många andra artklar att ge bort som en studentpresent.

Vi har även vackra gratualtionskort att köpa till din studentpresent och ge bort som ett fint minne. De är även perfekta om du vill ge bort pengar eller presentkort i studentpresent.

Hos oss kan du även köpa amerikanska studentartiklar som en klassisk amerikansk examenshatt med tillhörande tofs eller en amerikansk studentnalle, beklädd i cape, hatt och diplom.

Studenten handlar trots allt om att ha så roligt som möjligt och föreviga denna underbara dag när man äntligen går ur skolan. Inte minst genom att ha en oförglömlig studentfest. Hos partykungen kan du hitta massa roliga fest artiklar för den perfekta festen, förfesteten eller efterfesten att ge bort som studentpresent. Har finns en mängd dryckesspel som Basket Shotgame som är ett shotspel där du skall träffa en liten basketkorg med en liten boll. Här finns även det klassiska amerikanska spelet Beer Pong där man skall ställa upp muggar i en pyramidform på bordet, fylla dem med .öl och sedan försöka pricka motståndarens muggar med dina bollar. Lyckas du pricka en mugg så får motståndaren hälla i sig bärsen och vice versa.

Även om studentfesten var jätte rolig och lyckad på alla vis. Ja kanske näst intill euforisk så behöver det inte betyda att dagen efter är lika rolig. Som vi alla känner till så är bakfylle huvudverk något av det värsta som finns. Men hos partykungen har en lösning på även detta problemet och en perfekt studentpresent. Ta två stycken av våra bakis brustabletter. Svårare än så är det inte. Den huvudvärk som många lider av dagen efter alkoholkonsumtion beror ofta på att kroppens vätskebalans har rubbats. En dos Bakis innehåller en kombination av vätska, olika salter och socker som hjälper kroppen att ta upp vätska på ett effektivare sätt än genom att bara dricka vanligt kranvatten. grundreceptet vi använder är rekommenderat av WHO (World Health Organisation). Dessutom har Bakis fått en fräsch smak av citron-lime och ett dagsbehov C-vitamin. Bakis är ett svensktillverkat kosttillskott.

Så kolla in vårt breda sortiment för att hitta rätt studentpresent!

Filter

Visa/Dölj

Visar 172 produkter