vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
20 sköna presenter till någon som tar studenten

20 sköna presenter till någon som tar studenten

Förutom frihetskänslan att aldrig mer behöva öppna en mattebok eller äta gryntorsk i en bullrig skolmatsal är nog det bästa med studenten alla välförtjänta presenter som kommer haglandes. 3 år av idogt slitande i skolbänken ska precis bli mödan värd när stora släkten visar sin generösaste sida. Känner du någon blivande student som är värd en riktig pangpresent har vi plockat fram 20 grejer som garanterat kommer uppskattas!

Champagnepistol!

Att dricka bubbel ur kristallglas är kul, men ingenting slår känslan av en välriktad stråle champagne rakt in i gapet med en guldskimrande champagnepistol. Om vapenbäraren är generös nog kan hela klassen få sig en dusch av Bollinger - och sånt blir man inte opopulär av!

Ballong med valfritt motiv!

Att ballonger är bland det festligaste vi har råder det knappast några tvivel om, och för att höja känslan av personlig touch kan du nu designa din egen ballong! Kanske dagens huvudpersons allra pinsammaste bebisbild? Se det som en svävande studentskylt!

Hälsningar till studenten!

Ingenting är så värdefullt som goda livsråd. I den här fina studentboken samlar du dina klokheter i skrift för att göra livet lite lättare för den nybakade studenten. ”Ät dig mätt minst 3 gånger om dagen och slarva inte med tandtråden” - till exempel!

En väldigt rosa flamingo!

Vad vore den stora studentdagen utan alla halshängande gosedjur! Traditionalisterna väljer givetvis lurvig nallebjörn medan galenpannorna förser sina studenter med en väldigt rosa flamingo! Vilken studentnalle väljer du?

Landets största choklad!

Nu är den tillrättalagda skoltiden förbi vilket betyder att anarkistiskt leverne tar sin början. Vill din kära student leva på choklad resten av sitt liv är det ingen idé att argumentera emot, var istället en klippa och förse den sötsugne med landets största Marabou!

Coca-Cola Minikyl!

Eter tre års hårt slit är väl ändå studenten värd en kall och välsmakande Coca-Cola framtagen ur en Coca-Cola minikyl? Givetvis! Hög tid att njuta och fira med stans coolaste minikyl som present - som också kan bli en fräsig detalj i nya lägenheten till och med?

Överlevnadskit!

Det är ett hårt liv våra kära studenter lever. Är det inte champagnefrukost så ska det skumbadas i någon centralt belägen fontän med kläderna på. Rusta din kära utspringare med ett överlevnadskit som innehåller allt en student kan tänkas behöva. Kärlek och ansvar!

Popcornmaskin!

Att många tar tillfället i akt och flyttar hemifrån direkt efter utspringet är ingen större hemlighet, men tänk vad överraskade våra studenter ska bli när dom inser hur mycket köksartiklar det krävs för att göra första lägenhetens hjärta komplett. Var en hjälte och förse den nyinflyttade med det allra nödvändigaste: en popcornmaskin!

Välhängd studentnalle!

Vid första anblick ser det här kanske ut som vilken studentnalle som helst, men vid närmare inspektion kan man skymta en studentballe kika fram! Blir denna oblyga studentnalle årets mest ståndaktiga present? Garanterat.

Idiotkunskap Frågespel

Hej alla krångliga tentor och prov som får hjärnan att explodera, vi ses aldrig igen! Låt studentens stackars överarbetade hjärna få lite välförtjänt vila i kombination med trevligheter (och tokig fakta?) med frågespelet Idiotkunskap. Spelet där det är heeelt okej att inte kunna ett skvatt. En ny värld har just öppnat sig?

Uppblåsbart badkar!

Är det dåligt med utrymme i det första egna boende på 13 kvm? Då finns det en överhängande risk att det inte ryms badkar - och så kan vi bara inte ha det! Din nyutsprungna student är värd ett varmt bad efter alla slitsamma år i skolan, så det här uppblåsbara badkaret är en perfekt present!

Törstsläckare!

Tänk på säkerheten! Det är oansvarigt att bo utan brandsläckare som egentligen är ett barskåp. Vid eventuell törst är det av yttersta vikt att kunna åtgärda problemet med livets goda. Komplett med nyckel för att hålla snyltare och annat ofog borta!

Tre kilo Nutella!

Gissa vem som blir studentmottagningens stora hjälte. Den som överlämnar tre kilo Nutella såklart! Godis i enorma mängder är något vi brinner helhjärtat för, och den här hinken kommer garanterat räcka 2-3 dagar - minst!

Roséregn!

Regn på studentdagen vill vi inte veta av! Om det inte är ett sprudlade roséregn såklart! Den här sprayflaskan har två lägen: Wide range of fine mist och hård stråle. När rosén är uppdrucken kan flaskan användas för blomvattning och andra hushållsbestyr!

Portabel högtalare!

Varje musikälskares stora dröm, speciellt om personen i fråga inte är främmande för resande fötter när det vankas party! En portabel högtalare som busenkelt kan tas med där festen håller hus kommer tveklöst bli en enormt uppskattad present.

Knåda bort skolknutarna!

Knutar och stelhet i nacken som uppstår under plugg är inte att leka med, och den som inte har tid med massagebesök är sannerligen i behov av en massagekudde som gör jobbet minst lika bra som professionella labbar. Perfekt start på arbetslösheten!

Varannan vatten!

Är inte den bästa presenten den som uppmanar till ansvarsfullt drickande? Med den här vattenflaskan i byxlinningen finns det alltid friskt vatten att tillgå på studentflaket - och då blir det dubbelt så roligt dagen efter!

Spicy Treats!

Listans hetaste present är ingenting för sillmjölkar. Det här är inte bara sjukligt starka snacks, det är en upplevelse utöver det vanliga. Chili Klaus har plockat fram sina favoriter - perfekt present till en inte ont anande student!

Våffeljärn

I kategorin livets goda kan vi rekommendera att ge studenten ett alldeles eget våffeljärn. Finns det något bättre sätt att fira sig själv än att avjnuta nygräddade frasiga våfflor med grädde och sylt? Nej!

Gigantiskt Vinglas!

Sist men ABSOLUT inte minst vill vi slå ett slag för landets förmodligen allra största vinlas! Storslagna firanden kräver sitt i storlek och detta blir då sannerligen en alldeles utmärkt studentpresent. Skål!