vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Studentnallar

Är du ute efter en klassisk present till studenten vid mottagandet så är en studentnalle det bästa valet! Studentnallar är en mycket vanlig gåva att hänga runt halsen på studenterna vid utspringet från skolan, och därför har vi sett till att fylla vårt sortiment med mängder av roliga alternativ till klassiska studentnallar. Hos oss hittar du allt från studenthängen med roliga budskap, blommor, studentmedaljer, skyltar och en mängd olika studentdjur som alla bär studentmössa. Ta en kik i vårt sortiment för att hitta studentprylar att hänga runt halsen på din student!

En klassisk gåva till studenten - Studentnallar


Det är ingen som riktigt vet varifrån och när traditionen med studentnallarna kom, och varför det blev en grej i Sverige, men nu är det så stort och vedertaget att en student utan en fin studentnalle runt halsen känner sig naken, vilsen och bortglömd. Glöm inte att ta med dig ett studentdjur till den nyutexaminerade skolungdomen och se till att välja ett studentdjur som passar både till personen som tar emot den men också dig som ger bort den. Så varför inte välja en nalle som anspelar på något personligt för just er, eller varför inte designa din egen studentnalle genom att ladda upp en rolig som vi hjälper dig att trycka? Det är alltid roligt när det är personligt!

Studentprylar att hänga runt halsen är mer än bara nallar!


Huvudsaken är trots allt att det kommer med ett blå-gult! Till exempel visselpipor, tutor och handklappar och andra prylar som för oväsen sprider eufori är ett klockrent alternativ till de vanliga gosedjuren. Att välja på finns även helt unika mjukisdjur, vattenpistoler, pluntor, champagneglas, flaskor och mängder av annat som studenten kommer tycka är en rolig present efter sitt utspring. Trots allt - endast fantasin sätter gränserna för vad som är ett bra studenthänge!

Hos oss hittar du billiga & roliga studentnallar


I den här kategorin hittar du mängder av unika, roliga och framförallt billiga studentnallar som passar ju din student. Oavsett vilket program som studenten har firar, vad deras intresse är eller typ av humor så kan du i den här kategorin hitta en billig studentnalle som passar just till han, hon eller hen. Lite humor i vardagen förlänger livet och det är just vad studenterna har framför sig – livet!
Läs mer