Studentnallar

Är du ute efter en klassisk present till studenten vid mottagandet så är det mest klassiska alternativet en studentnalle. Studentnallar är en mycket vanlig gåva att hänga runt halsen på studenterna vid utspringet från skolan på deras sista dag. Även blommor och studentmedaljer runt halsen kan förekomma. Du ser snabbt vem som är student och inte, oavsett hur de klär sig. Håll bara utkik efter en ung och stiligt klädd person med mängder av nallar och andra roliga saker hängande runt halsen.

En klassisk gåva till studenten - Studentnallar


Det är ingen som riktigt vet varifrån och när traditionen med studentnallarna kom, och varför det blev en grej i Sverige, men nu är det så stort och vedertaget att en student utan en fin studentnalle runt halsen känner sig naken, vilsen och bortglömd. Glöm inte att ta med dig ett studentdjur till den nyutexaminerade skolungdomen och se till att välja ett studentdjur som passar både till personen som tar emot den men också dig som ger bort den. Det är alltid roligt när det är personligt.

Ett brett utbud av studentdjur och hängen


I den här kategorin hittar du inte bara billiga studentnallar. Studentdjur och andra studenthängen hittar du i mängder och olika former, färger och utföranden. Oavsett om studenten har studerat omvårdnads, bygg eller idrott så kan du i den här kategorin hitta en billig studentnalle som passar just till han eller hon. Vad säg som en åsna, en uggla eller varför inte en koooling som ser ut som en kossa! Lite humor i vardagen förlänger livet och det är just vad studenterna har framför sig – livet!
Läs mer