vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Studenten

Sjung om studentens lyckliga dagar! Lyckliga dagar är det minsann, en dag av fullständig eufori och glädje är vad som förväntas - och för att arrangera en studentfest som heter duga har du hittat helt rätt kategori! Här finner du allt du behöver till studentfirandet, och vi hjälper dig genom hela processen - allt från inbjudningskort till student, studentmössa, tallrikar och presenter till studenten finns i denna kategori. Här finns också de mycket viktiga attiraljerna som hängs runt studentens hals, och se till att du väljer smart då den som hänger den bästa accessoarer mycket väl kan få titeln bästa släkting/vän! Det är också ett måste på studentfesten!

När är studenten 2024?


Medan vi kan lova att din planerade studentfest kommer att bli så maxad som bara möjligt med hjälp av oss, kan vi tyvärr inte svara på exakt när den kommer att hållas. I regel tar man studenten i juni varje år, men det exakta datumet kan variera mellan olika skolor och kommuner, så därför är det bäst att vända sig till skolan för exakta datum och tider. Vi rekommenderar hursomhelst att du alltid är ute i god tid med dina studentprylar, dekorationer och presenter - så att du i lugn och ro kan få hem din beställning och på så vis har gott om tid att planera studentfestens alla viktiga detaljer!

Allt du behöver för att arrangera en minnesvärd studentfest!


Studentdagen är en lång dag full av aktiviteter, och för att du ska vara beredd på allt finns här också till exempel regnskydd och studenthattar att ha som reserv. Det skadar aldrig att vara förberedd, och för att studenten inte ska behöva oroa sig för något har du oss till hjälp genom hela dagen. Vi ser fram emot att hjälpa er att skapa en minnesvärd dag!

Dukning, servis och inbjudningskort


Till årets studentfest 2024 skulle vi på Partykungen först och främst rekommendera att prylar som champagneglas, tallrikar och bestick skall finnas till hands så att gästerna kan äta mat och dricka gott. Också inbjudningskort student skulle vara bra att ha, alltså så att gästerna ens vet om att det är studentfest på G! Eller hur?

Studentdekorationer för maximal feststämning!


Men glöm bara inte bort det viktigaste av allt – studentdekorationen! Hur roligt blir det att ha en fest utan massa blågula dekorationer liksom? Eller en fest helt utan överdrivet många serpentiner och blågula ballonger? Du vinner till 100% på att överdekorera istället för att underdekorera (tips från erfaren studentkung).

Skapa en minnesvärd studentupplevelse


Kom bara ihåg att en student kan upplevas grym och härlig, men också lite ångestfylld för studenten med tanke på att det är den absolut sista dagen med hela gänget. Se därför till, EXTRA noga att studenten får en riktigt lyckad dag/vecka! Du kanske ska hänga 34 stycken nallar runt halsen istället för 20? Släng gärna på fem - sex stycken extra mini-moëtflaskor istället för två! På detta vis kommer studenten känna sig ännu mer uppskattad och kanske kan koppla av på ett helt annat sätt. Du kanske också ska se till att studenten slipper den där superpinsamma bilden när han eller hon sitter på toa och bajjar som barn, välj istället ett sött porträtt!

Oavsett om det är studenten i Gävle, studenten i Skåne eller studenten i Stockholm som gäller så finner du allt du kan tänkas behöva hos oss inför 2024 års student!

Kort och gott, hos oss hittar du allt till studenten 2024, alltså... ALLT!
Läs mer

Inspiration

Populära Kategorier

Alla Kategorier