vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Studentskiva 2024

En studentskiva är det man brukar kalla festen för studenterna. För detta behöver du givetvis lite ting, kanske några champagneglas, en öl-bong eller några roliga spel som Prosecco Pong eller Beer Pong? Oavsett vad du söker till denna härliga dag så vågar vi med säkerhet lova att du kommer finna vad du söker hos oss!

Allt du behöver för en lyckad studentskiva


Studentfesten ska vara en dag fylld av glädje och gemenskap - allting som behövs för att skapa ett oförglömligt dygn! Hos oss hittar du allt du behöver för en lyckad studentmottagning. Konfettikanoner, studentgirlanger, studentpluntor, rökmaskiner, ölhjälmar och öltorn - Vi på Partykungen hjälper dig att göra studentfirandet till den bästa!

Utforska kreativa studentskiva teman


När det gäller att planera din studentskiva, kan ett genomtänkt tema verkligen lyfta feststämningen till nya höjder! Ett kreativt studentskiva tema kan vara nyckeln till att göra din studentfest minnesvärd och unik. Hos oss hittar du ett brett utbud av tematillbehör för att förverkliga din vision, oavsett om du är sugen på en Hollywood-glamourkväll, en retro-discofest eller kanske till och med en galaktisk rymdutflykt. Med de rätta dekorationerna, rekvisitan och tillbehören kan du skapa den perfekta miljön för din studentskiva, där varje detalj bidrar till den ultimata festupplevelsen. Utforska vårt sortiment och låt din kreativitet flöda för att hitta det idealiska studentskiva temat som kommer att imponera på dina gäster och göra din fest minnesvärd för alla inblandade!

Tips för att lyckas med din studentfest


För att göra en studentskiva lyckad behöver du planera noga för att se till att alla är inkluderade och har kul. Se till att bjuda in en bra mix av människor, såväl som underhållning och en festlig studentmiddag. När kvällen kommer är det viktigt att du har laddat upp med massor av discolampor som kan lysa upp natthimlen i olika färger. En enkel detalj som garanterat kommer uppskattas av gästerna på studentfirandet!

Kreativa kostymidéer för studentskivan


Du kan dessutom välja att klä ut dig lite skämtsamt under denna dag, kanske med en Opposuit i helcoola färger? Eller så kan du och dina två bästa polare komma utklädd till ett 3-pack öl? Japp, vi har den dräkten! Riktigt sjukt alltså…

Utforska vårt sortiment och skapa din drömstudentskiva!


Oavsett om du letar efter festtillbehör, temadekorationer eller roliga kostymer, är vi här för att hjälpa dig att göra din studentskiva till en succé! Utforska vårt breda utbud av produkter och hitta allt du behöver för att skapa den perfekta festen. Med snabb leverans och högkvalitativa produkter är vi din ultimata destination för allt du behöver för att göra din studentskiva minnesvärd och unik. Låt oss hjälpa dig att skapa ett oförglömligt evenemang som kommer att pratas om länge efter att studentmössorna har kastats i luften!
Läs mer

Inspiration