Studentskiva 2024

En studentskiva är det man brukar kalla festen för studenterna. För detta behöver du givetvis lite ting, kanske några champagneglas, en öl-bong eller några roliga spel som Prosecco Pong eller Beer Pong? Oavsett vad du söker till denna härliga dag så vågar vi med säkerhet lova att du kommer finna vad du söker hos oss!

Studentfesten ska vara en dag fylld av glädje och gemenskap - allting som behövs för att skapa ett oförglömligt dygn! Hos oss hittar du allt du behöver för en lyckad studentmottagning. Konfettikanoner, studentgirlanger, studentpluntor, rökmaskiner, ölhjälmar och öltorn - Vi på Partykungen hjälper dig att göra studentfirandet till den bästa!

För att göra en studentfest lyckad behöver du planera noga för att se till att alla är inkluderade och har kul. Se till att bjuda in en bra mix av människor, såväl som underhållning och en festlig studentmiddag. När kvällen kommer är det viktigt att du har laddat upp med massor av discolampor som kan lysa upp natthimlen i olika färger. En enkel detalj som garanterat kommer uppskattas av gästerna på studentfirandet!

Du kan dessutom välja att klä ut dig lite skämtsamt under denna dag, kanske med en Opposuit i helcoola färger? Eller så kan du och dina två bästa polare komma utklädd till ett 3-pack öl? Japp, vi har den dräkten! Riktigt sjukt alltså...
Läs mer