vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga teman till studentfesten

Roliga teman till studentfesten

Att studenten i allra högsta grad präglas av kritvita spetsklänningar och löst sittande kavajer vet vi redan, men när utspringet är avklarat finns det ingen anledning att vara finklädd längre. Släng av dig flugan, hoppa ur stilettklackarna och svid om till något festligare som får dig och resten av klassen att utmärkas till skolans största partydjur - det är dags att välja tema!

90-talet

Årets studenter såg dagens ljus på det moderna 00-talet, så varför inte besöka en svunnen tid i form av ett exotiskt 90-tal? Fotoprops som ser ut som märkliga disketter, freestyles, VHS-band och andra främmande föremål är ett givet val i kombination med regnbågsglittrande jacka och Baby Spice peruk. Gotta love the 90’s!

Djungeltema

Att studenter ofta misstas för en större grupp högljudda vilddjur som skriker och gapar är inget nytt, så varför inte anamma den inre besten genom att arrangera en djungelfest bland palmer och papegojor? Välj om du vill vara stiligt uppklädd i vår snitsiga leopardkostym, eller om du hellre anländer som skrikrosa och uppblåst flamingo. Vi har även grymma djurmasker, öron och svansar för en riktigt djurisk look!

Film & Tv

Bjud klassen på lite klassisk filmmagi genom att hämta outfits direkt från vita duken. Är ni ett gäng Harry Potter-fans ska ni givetvis förvandla er till studenter från valfritt elevhem på Hogwarts, men vi har även en drös andra dräkter att välja mellan! Superman och Wonder Woman för er som inte kan få nog av superhjältar, och Teletubbies för er som vill vara lite snällare!

Rymdfest

Skapa en fest av astronomiska proportioner och annonsera här och nu att det blir rymdtema på studentfesten! Skruda om till en klassisk grön alien utan krusiduller eller en alien iklädd en flashig kappa. Eller varför inte förvandla dig till en spejsig rymdtjej? Nu återstår bara att pimpa festlokalen med en galax-backdrop och hängande planeter för maxad galaktisk feeling!

US AND A

O say, can you see, by the dawn's early light! Att hämta inspiration från andra länder när ett festtema ska spikas är alltid festligt! Om ni bestämt er för att influeras av the land of opportunity har vi både kläder för cheerleaders och basebollstjärnor. Den som vill klä sig lite extra stilig utan att tumma på temat kan vi rekommendera vår USA-kostym som ser exakt ut som the star-spangled banner. Och glöm inte american party cups!

Blacklight

För er som gillar att blinka i mörkret medan musiken dånar ska självklart satsa på en storslagen blacklightfest! Med våra LED-masker, glowsticksarmband och LED-skor blir du dansgolvets starkast lysande stjärna som kvällen till ära även matchat med LED-glasögon med Bluetooth som du styr från mobilen. Rör dig till musiken i dimman från rökmaskinen och se hur LED-ballongerna blixtrar över er - en oförglömlig kväll utlovas!

Tv-spel

Om ni liksom oss älskar tv-spel har vi en mängd älskvärda karaktärer att välja mellan om temat är gaming! Förutom världens mest kända rörmokare Super Mario har vi även modiga Link, klassiska Pac-Man och den bedårande prinsessan Peach som alla har sina ikoniska utseenden! Game on!

Hawaiiparty

Att ni helst vill ha studentfesten på Hawaii förstår vi mycket väl, men om ni inte kan åka till ön så får dess seder och traditioner åka till er istället. Klicka hem en kartong proppad med hawaiikransar och palmträd för att skapa den där härliga känslan av utlandsvärme. Givetvis har vi passande hawaiikläder också för alla partysugna killar och tjejer!