vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Hawaiifest

Aloha! Vem älskar inte en Hawaiifest? Här kan man verkligen ta ut svängarna och bli riktigt kreativ med sin utstyrsel! Blomsterkransar, hawaiikjolar och kokosnöts-bikini är bara några exempel på vad du hittar i vårt sortiment - så ta en titt. Vi har ALLT du behöver för en underbar temafest med hawaii-tema!

Skapa en Minnesvärd Hawaiifest med Partykungen


Hos oss hittar du allt som behövs för att förvandla ditt hem till en äkta Hawaiisk oas! Från början till slut har partykungen allt du kan tänkas behöva för att få till precis rätt tema och en fantastiskt feststämning. Är du osäker? Kika in våra inspirationsartiklar eller ta helt enkelt en kik i vårt festliga sortiment tills du praktiskt taget börjar dansa hula-hula av förväntning!

Vi har alla dräkter, accessoarer och dekorationer till ditt hawaii-tema!


Vi har inte bara dräkter och accessoarer, utan hos oss hittar du även de tillbehör och dekorationer som behövs för att få till den rätta Hawaii-stämningen. Tänk att det ska vara massor av färg och när det kommer till mat så är ananas och kokosnöt till dessert alltid ett säkert kort. Tropiska drinkar ska inte heller glömmas bort. Drick din fruktiga cocktail ur en Tiki-mugg, eller varför inte använda en klassisk kokosnöt? Hos oss hittar du alla tillbehören till baren för att få till ett klockrent Tiki-tema för din hemmabar!

Ta inspiration av Hawaii för en underbar temafest!


Låt fantasin flöda och det här kommer bli en fest som kompisarna kommer att prata om länge. Det härliga med en temafest som denna är att det är väldigt flexibelt med hur mycket man vill klä upp sig. Du kan ha hela uppsättningen med Hawaiikjolen, kokosnötterna och blomsterkransarna, och samtidigt kan det räcka med bara en liten krans runt halsen. Varför inte en typisk Hawaiiskjorta som även det finns i vårt sortiment? Här börjar festen och vare sig du behöver en outfit eller något att pynta festlokalen med så har du hittat alldeles rätt!
Läs mer

Inspiration