Djurmasker

Du ska inte förtränga din djuriska sidor utan släppa fram dem under uppsluppna former med hjälp av djurmasker! Vi har allt du behöver för att du ska vara redo för skojiga partyn och lekar i fablernas värld. Välj mellan naturtrogna helmasker och mindre varianter för dig som vill ge din outfit en lite lättare djurisk touch. Med en halvmask kan du sippa på en drink och se elegant ut som till exempel katt eller kanin.

Här på Partykungen har vi försett oss med tillräckligt många djurmasker för att du ska kunna befolka ett helt zoo. Stilarna på våra djurmasker är olika och du kan hitta allt från en komisk och uttrycksfull grismask till något betydligt mer exotiskt. Att ha flera olika djurmasker hemma är perfekt om det finns barn i hushållet. Djurmasker inspirerar till roliga lekar i hagen eller hemma i vardagsrummet.

Om du ska ikläda dig rollen som värd eller värdinna tycker vi att du ska satsa på en djurvänlig temafest. Uppmuntra gästerna att dyka upp i djurmasker eller hela djurutstyrslar. Föreställ dig hur det bräks, gnäggas, hoas, nöffas, morras och kuckelikuas mellan gästerna. Med djurmasker blir det lite som ett roligt barnkalas även om alla gäster inte är barn. Ett tips är att ha vissa regler, bestämda revir och förberedda aktiviteter. Du vill inte att djungelns lag ska råda när dina gäster klätt ut sig i roliga och naturtrogna djurmasker.

Djurmasker på maskerad har den fördelen att du egentligen inte behöver ha en hel maskeradkostym. Vad du än klär dig i för paltor uppstår det en komisk effekt. Bär du en åsnemask till en fin klänning eller kostym kommer du garanterat att väcka förundran. Är det ett poolparty som gäller är hajmasken given tycker vi, om du inte vill klä ut dig till en levande gummianka! Ge fansin spelrum, djurmasker kan användas på många sätt.

Är det dags att gratta någon som har ett favoritdjur? Hjälp vederbörande att ta steget fullt ut och ge bort en djurmask. Djurmasker är uppskattade skämtpresenter som brukar komma till användning. Om din partner inte går med att ni skaffar en hund fast du skulle vilja kan det också vara en bra idé att ge vederbörande en hundmask, om du inte vill ta på dig en själv vid ett väl valt tillfälle.

Våra djurmasker har skön passform, ofta är det “one size fits all” som gäller men du hittar också särskilda djurmasker för barn i vårt breda sortiment. Vissa masker i latex känns som en andra hud och har fantastisk passform. Klicka på de enskilda produkterna om du vill ha mer information om våra djurmasker.

Här hos oss på Partykungen hittar du billiga och snygga djurmasker redo för snabb leverans. Du måste inte ha ett speciellt ändamål utan vi lovar att djurmasker du känner dig inspirerad av kommer att komma till användning. Nöff nöff!
Läs mer