Till toppen
Visa hela beskrivningen

Djurmasker

Undersök, upptäck och utveckla dina djuriska sidor med hjälp av våra karaktärsgivande djurmasker i overkligt mänskliga material. Hitta på ett nytt kattdjur, låt räven genomgå din version av evolution eller ställ till med party helt enligt djungeln och naturens egna lagar. För en täckande effekt erbjuder vi heltäckande huvudmaskar och självklart kan du fortfarande andas när du bär dem, då de snarare liknar ett andra lager hud än en mask. Transformera dig till en futuristisk katt med våra teatermasker eller till en varulv som skulle få vilken vampyr som helst att fly illa kvickt.

Många masker är tillverkade av gummi eller latex, och leverantörerna som hjälper oss att hålla vårt utbud vid liv tillhör Sveriges ledande inom branschen. Djurmaskerna är enkla att ta av och på - här behövs inga speciella detaljer eller tillbehör för att hålla masken så att säga! Undersök djurvärlden närmare eller kombinera fram ditt eget djur med hjälp av ett hundratal djuriska ansikten ur vår artrika garderob. Varför inte klä sig likt kärleksbarnet mellan en zebra och enhörning? Eller resultatet av en kyckling och papegoja?

Fantasin är oftast det enda som sätter gränser, men om något skulle vara utsålt eller saknas så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig, allt du behöver göra är att kontakta oss på Partykungen!

Filter

Visar 157 produkter
castle