rosa-prinsessa-deluxe-maskeraddrakt-90200-1

Rosa Prinsessa Deluxe Maskeraddräkt

899 kr

Välj variant

Komplettera med

Galet tjusig prinsessklänning som verkligen definierar en klassisk prinsessa! Ett givet val om du vill klä ut dig till en vacker prinsessa på maskeraden eller prinsessan Peach från Super Mario. Se dock bara upp för Bowser på vägen till festen!

Rosa Prinsessa  Deluxe Maskeraddräkt är en söt prinsessklänning med accessoarer som lyfter looken till höjder högt ovanför slottets högsta torn. Själva kjolen i sig har två olika rosa nyanser, en ljusare som är huvudfärgen, samt en mörkare rosa som framhäver detaljerna kring midjan och fållen. Tyget vid axlarna är fluffat.
Ingår gör även en guldfärgad tiara med en smaragdblå sten i plast samt ett par handskar i sidenliknande material. Klänningen och handskarna är tillverkade i polyester och tiaran i plast.

Komplettera gärna med en tyllkjol för att ge klänning mer volym.

  • Material: Polyester
  • Inkl. Klänning, handskar och tiara
  • Stay-ups och skor ingår ej
  • Finns i storlek: Small, Medium, Large och X-Large

Detta är en Leg Avenue™ produkt. Leg Avenue är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.

Storleksguide

Omdömen

3

Frågor & svar

0

Taggar