vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Damdräkter

Är du en av dem som tycker att halloween är den bästa högtiden? Ger du ifrån dig ett glädjetjut när inbjudan till den årliga halloweenfesten dyker upp? Du är definitivt inte ensam! På halloween, temafester och andra maskeradfester får alla kreativa själar en chans att gå loss ordentligt – ibland kan fixandet av utstyrseln nästan vara lika kul som själva festen. Ska du klä ut dig till en känd karaktär från en film, ett sagoväsen eller någonting riktigt läskigt? Du kanske vill göra en tidsresa och dyka upp i en utstyrsel från en annan tidsera, eller varför inte ta dig an yrket som militär, spökjägare eller flygvärdinna för en kväll? Partykungens utbud av damdräkter innehåller någonting för alla personligheter, men också alla verktyg du behöver för anamma en helt annan personlighet för en kväll.

En maskerad kan betyda i princip vad som helst. Vissa maskeradfester innefattar riktigt ruggiga dekorationer och en samling gäster som klätt ut sig till läskiga spöken, skrämmande zombies eller kända skräckfilmskaraktärer. En annan fest kan ha flashigt 80-talstema, elegant 20-talstema eller ett härligt djurtema. På en del fester finns det helt enkelt inte några begränsningar vilket innebär en episk blandning av karaktärer från alla världar, tidsåldrar och universum. Oavsett vilken typ av maskeradfest du är bjuden till kan vi garantera att det finns en perfekt dräkt för dig i vårt sortiment. Alla våra damdräkter är designade med stor lekfullhet och påhittighet vilket gör det både lätt och roligt för dig att hitta en dräkt som känns rätt. Partykungens mångsidiga utbud kan till och med resultera i att du måste dra lott om vilken dräkt du ska välja i slutändan – det finns helt enkelt för många klockrena val!

I Partykungens breda sortiment finner du alla komponenter du behöver för att utforma en komplett outfit till maskeradfesten. Vi hjälper dig att få en fullbordad look från topp till tå, och det här är kategorin som du definitivt bör börja i. Bara genom att scrolla igenom utbudet kan du samla på dig inspiration på olika karaktärer och looks som du helst vill satsa på. Många dräkter fungerar bra som komplett outfit, men samtidigt kan andra komplement som accessoarer, smink, masker och huvudbonader ta utstyrseln till nästa nivå! Varför inte förvandla en mindre läskig maskeraddräkt till någonting riktigt skrämmande inför halloween? Du kanske ska mixa och kombinera hej vilt och omvandla en utstyrsel till något helt annat, eller varför inte gå till festen i samstämmighet med några polare? Matcha varandra och gå på fest som ägg och bacon, ett gäng tjej-ghostbusters, zombieprinsessor eller superhjältinnor! För oss är det viktigt att du ska kunna skräddarsy din egen maskeraddräkt och ha riktigt roligt under processen.

Att klä ut sig och våga toka till det minst en gång per år är viktigt för din egen hälsa – du känner väl till det där ordspråket om att ett gott skratt förlänger livet? Med ett så stort sortiment som vi erbjuder på Partykungen kan alla maskeradfester bli mycket roligare!
Läs mer