Till toppen
Visa hela beskrivningen

Glowsticks

Syns man inte finns man inte. Med glowsticks, eller ljusstavar med ett annat ord, behöver du verkligen inte oroa dig för att inte synas. Med våra glowsticks blir du nummer ett på dansgolvet. Väljer du någon av våra specialprodukter, såsom kepsar, kaninöron eller hårnålar, sticker du ut ännu mer från mängden.

Från början var glowsticks faktiskt inte tänkta som accessoarer för fester. Glowsticks har använts som säkerhetsdetaljer i många år, till exempel bland hantverkare, reparatörer och dykare. Lägg några ljusstavar eller självlysande drinkpinnar i bilen. Om du får motorstopp är det bara att aktivera dem för att få lite ljus när du ska operera i motorn.

Vi har glowsticks i alla möjliga utföranden. Armbanden är kanske de mest klassiska självlysande prylarna. Ta med dig ett gäng armband till festen och dela ut till alla som du vill lära känna lite närmare. Om du spanar in någon lite extra så ge honom eller henne flera stycken för att vara säker på att ni kommer att träffas igen. Glowsticks är dock inte bara för dansgolvet eller baren. De är även givna på barnkalaset. Köp några självlysande sugrör och muggar för att spexa till barnkalaset ordentligt till en billig penning.

Det är enkelt att aktivera våra självlysande produkter. Oftast behöver du bara klämma eller trycka på dem. Produkterna ger ifrån sig ett starkt ljus i flera timmar, några till och med i upp till 12 timmar.

Filter

Visar 33 produkter
castle