vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Glowsticks

Med glowsticks kan du skapa stämning och bli krönt till partyts och nattens kung eller drottning! Eller bara komma in i gemenskapen om det är ett kalas med många som fattat hur skönt det är med ljusstavar i mörkret. Det finns inte mycket som är så stämningsfullt som coola prylar som lyser i neon och gungar i takt med musiken. Glowsticks är “magic makers” som bör höra till ditt gear nästa gång du ger dig in i mörkret! Det gäller oavsett om det är en skogsfest eller full moon party på stranden. Det som får glowsticks att lysa i mörkret är flytande kemikalier som aktiveras när du vill börja använda din glowstick.

Förutom glowsticks har vi många andra självlysande partyprylar som hjälper dig att göra ett lysande gott intryck på ett party. Om du vill ha ringar, en keps, solglasögon eller varför inte en självlysande penis att vifta med har du kommit helt rätt. Udda glowsticks är perfekt om ni är flera som vill kunna känna igen varandra i mörkret. Armband är också en klassiker, bär gärna flera i olika färger för en härlig regnbågseffekt. Själva stavarna finns i flera storlekar och utföranden. Vi på Partykungen har helt enkelt känsla för de senaste festtrenderna och har fyllt på med massor av roliga och estetiskt tilltalande accessoarer som kommer att lysa upp i mörkret på nästa fest.

Även du som arrangerar en fest kan ha nytta av glowsticks. De är perfekta om du vill ha dekoration som är enkel att ta med sig mellan olika platser inne på festområdet. De kan även användas som lysande vägvisare till baren eller toaletterna. Glowsticks kan vara vara en kul pryl till ett barnkalas på hösten eller vintern när det blir mörkt tidigt. Det är minst lika mysigt men inte lika farligt som levande ljus. Se dock till så att de inte hamnar i händerna på riktig små barn. Mini glowstick kan du lätt sy fast på girlanger eller kanten på en maffig backdrop. Med glowsticks blir det helt enkelt lättare än aldrig förr att möblera och laborera med ljus.

Glowsticks kan ge ett väldigt högteknologiskt intryck men att aktivera dem är inte svårt. Oftast behöver du bara klämma eller trycka på dem för att de ska gå igång. De brukar ha en pinne i mitten som man bryter sönder för att aktivera den kemiska reaktion som skapar glöden. Det enda du ska vara försiktig med är att inte knäcka den så hårt att dina glowsticks börjar läcka. Glowsticks ger ifrån sig ett starkt ljus i flera timmar, några till och med i upp till 12 timmar. Vissa varianter lyser starkare, men en kortare tid. Det finns alltså alla möjligheter att experimentera med olika effekter. Traditionella glowsticks i normal storlek kan du både hålla i handen eller ha runt halsen.

Idag förknippar de flesta glowsticks med party och det är på väldigt goda grunder eftersom de är så användbara för alla som vill förbättra atmosfären på festen. Från början var det dock i första hand yrkesfolk som använde föregångarna till våra glowstick. De har räddat liv i samband med olyckor som skett på natten. Det kan faktiskt fortfarande vara bra att plocka med sig glowsticks i båten eller ha någon i bilen ifall att något skulle hända när mörkret ligger tätt och du är utomhus.

Beställ glowsticks och andra effektfull partyprodukter online hos oss på Partykungen. Du väljer mellan förpackningar med flera i blandade färger eller enstaka glowsticks i den färg som du föredrar.
Läs mer