vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Blacklightfest

Blacklightfest

Föreställ dig en fest där det vanliga blir extraordinärt och det ordinära blir ovanligt. En fest där mörkret blir din bästa vän och ditt ljus blir din skatt. Det är dags att ge din festliv en twist som ingen kommer att glömma - välkommen till världen av Glow in the Dark-partyn och Blacklightfester!

Lys upp i mörkretHos oss på Partykungen hittar du allt du behöver för att kasta en fest som kommer att lysa upp natten. Börja med att transformera dig själv med vårt självlysande smink, glow in the dark-hudfärger och UV- reaktiva linser. Förvandla dig till en lysande varelse eller en mystisk skugga - valet är ditt!

Kläder som skriker "WOW!"Din outfit är nyckeln till en minnesvärd fest, och hos Partykungen har vi ett brett utbud av kläder som kommer att få dig att sticka ut. Gå all in med en glödande dräkt eller skapa en mystisk aura med våra självlysande masker. Oavsett vad du väljer kommer du att vara festens medelpunkt.

Skapa magi med självlysande accessoarer och festartiklarIngen Glow in the Dark-fest eller Blacklightfest är komplett utan självlysande festartiklar. Här finner du allt, och vi menar verkligen allt, för att kunna arrangera en blacklightfest i världsklass. Kort och gott - i princip allt du hittar i denna kategori lyser i mörkret. Produkterna finns i varenda neonfärg du kan tänka dig, och vi fullkomligt älskar varenda produkt. Du hittar allt från halsband, armband och örhängen till kläder, kroppssmink och solglasögon. Dessutom finns det dricksglas, lysarmaturer, peruker och glödlampor. Så låt fantasin flöda och släpp loss kreativiteten. Skapa en fest som kommer att lysa upp natten och skapa minnen för livet. Hos Partykungen hittar du allt du behöver för att göra din Glow in the Dark-fest och Blacklightfest till något extraordinärt. Ta på dig ditt mest lysande leende och låt festen börja!
Läs mer