I Love Beer Maskeraddräkt

199 kr

Välj variant:

Tillbehör

Kapsylöppnarring

22 mm
29 kr
Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona

Produktbeskrivning

"Ta seden dit du kommer." Ja, så lyder det urgamla ordspråket som syftar på att du minsann får lova att anpassa dig efter reglerna som råder på den plats där du är. Oavsett om du är i någonannans hem eller på en resa till en främmande plats så bör du vara medveten om vad det är som gäller just där.
Så om du har för avsikt att resa till exempelvis Bayern i Tyskland så gör du klokt i att ta ölet på allvar. Dra på dig din snyggaste öl-kostym och strosa Münchens gator fram och visa tyskarna att du minsann tar deras ölkultur på största allvar!

I Love Beer Maskeraddräkt är en grön dräkt i en del som föreställer en ölflaska i jätteformat. På toppen har dräkten förestts med guldfärgat typ som ska föreställa en kapsyl. Bröstpartiet är vovalt och vett med texten "I (hjärta/love) Beer". Den här dräkten passar perfekt som överraskningsmoment till den nyblivna 20-åringen som äntligen får handla på systemet.

One size (vuxenstorlek).
 • Sophie Victoria
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Bra storlek och kvalitet för priset! Det är en one-size. Passade bra på min 190 långa sambo som vanligtvis har storlek XL. Dräkten satt även bra på min manliga kompis som vanligtvis har storlek M. Så den passar verkligen till flera olika kroppstyper och storlekar =)
  3 av 3 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Lisa
  för 11 månader sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona Grå krona
  Har ej provat då köpet ångrades
  0 av 6 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?
 • Daniel
  för 1 år sedan
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  Gjorde det den skulle. Bra.
  0 av 0 personer tyckte denna recension var hjälpsam
  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0