kapsyloppnare-olflaska-74913-1
kapsyloppnare-olflaska-74913-2

Kapsylöppnare Ölflaska

79 kr
Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

Välj variant:

Lämna omdöme

0

Skriv ditt eget omdöme

För att kunna skriva ett omdöme måste du verifiera att du har köpt produkten genom att ange ditt ordernummer samt din e-postadress. Ordernumret hittar du till exempel i orderbekräftelsen du fått på mail. Sök på "partykungen" i din mail så bör du hitta den!

Nedan hittar du frågor som inkommit från våra kunder samt svar på dessa.

Frågor & svar

0

Produktbeskrivning

Skaffa dig en kapsylöppnare som ingen annan har! Tänk att kunna dra fram denna på festen när någon frågar om en öppnare. Ja visst säger du, och drar fram världens coolaste ölflaska till kapsylöppnare. Det som är unikt med denna är att den även har två stycken magneter på baksidan som du enkelt kan sätta på kylskåpet. På så sätt kan du alltid ha den nära till hands och mindre risk att den tappas bort! 

Kapsylöppnare Ölflaska är en kapsylöppnare i form av en ölflaska med 2 st magneter på baksidan. Det som gör kapsylöppnaren lite roligare är att den innehåller en vattenliknande vätska och har en etikett på framsidan som gör att den ser ut som en riktig ölflaska. Flaskan är gjord av plast och mäter ca 21 x 4 cm. Säljs i 1-pack i  osorterade färger. Det blir en överraskning vilken du får! 

  • Material: Plast
  • Mått: Ca 21 x 4 cm 
  • Antal: 1-pack 
  • Säljs i osorterade färger  
  • Kapsylöppnaren har 2 st magneter på baksidan 
  • Kan fästas på kylskåp