Studentdukning

Under den svenska försommaren firas någonting riktigt speciellt, det speciella kallas för studenten och det betyder att man firar "utgången" av skolan. Under denna härliga högtid åker man flak, käkar och dricker gott, firar med nära släkt och vänner och kanske sjunger till en och annan avdankad hit på studentflaket. Detta innebär givetvis att personen som skall ta studenten är ganska upptagen, det är just därför du har ansvaret över studentdukningen. Behöver du hjälp? Häng med...

Hos Partykungen (såklart) hittar du precis allt du behöver för en lyckad studentdukning. Vad sägs om blågula engångstallrikar, bestick, muggar/champagneglas och servetter? Allt detta kan du få i olika utföranden, storlekar och mönster – enkelt, smärtfritt och bekvämt. Hos oss hittar du dessutom inspiration till studentdukning via våra produktbilder, vilket givetvis är suveränt om det är till exempel första gången du dukar till studenten.

Det är inte bara papptallrikar, servetter och bestick som behövs. Du hittar dessutom allt från bordskonfetti, partypicks, bordsrullar, sugrör, underlägg, fat och placeringskort – alla i studentens färger och design. Oavsett hur du har målat upp den perfekta studentdukningen i ditt huvud så hittar du allt du behöver hos oss.

För att sammanfatta det hela: Släng ett öga på Partykungens studentdukningskategori så ska du se att du hittar miiiiinst sagt allt du någonsin kunnat tänka dig! Glad student på dig!
Läs mer