vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Festartiklar Ballonger Studentballonger

Studentballonger 2024

Vill du veta en häftig sak? Forskning visar att om du som förälder eller nära vän inte blåst upp tillräckligt med studentballonger till studentdagen så kommer studenten ha svårare att släppa att den nu ska ut i arbetslivet. Men har du till raka motsatsen valt att blåsa upp överdrivet mycket studentballonger, tja då kommer studenten att kunna gå vidare lättare. Nu är ju detta inte riktigt helt sant, men vi på Partykungen har nästan säkerställt detta (efter egna erfarenheter). För vi alla vet ju att ju mer ballonger, desto lyckligare blir man. Och en studentballong får gärna vara i flera olika färger och mönster, storlekar och nyanser. Tänk såhär: Det skall vara så mycket studentballonger så att grannarna står i köksfönstret och tjurar. Då har du lyckats!

När en student skall firas så är det ganska givet att absolut MINST 20 stycken studentballonger skall ingå i "studentdekorationen". Har man någonsin tidigare varit på en studentfest där inte ens en enda studentballong funnits, tja... då har man gått därifrån! Simple as that! Du är inte dum, för du är redan förberedd och vet precis vad du ska ha, eller hur? Vilken tur att du har hittat hit, för här hittar du nämligen allt från helblåa till halvblåa studentballonger i olika former och mönster. Är du inte ute efter bara blåa? Ja men då hittar du också gula och blåa studentballonger, stora som små ballonger, ballonger med flertalet olika texter som exempelvis kan lyda: "Grattis till studenten" eller "Studenten".

I denna härliga kategori hittar du dessutom studentballongsbokstäver och studentballong helium. Men dessa ballonger är endast till för dem som tänkt fira studenten riktigt ordentligt! Med bokstavsballongerna kan du styra och ställa lite själv hur texten skall lyda, vilken färg det skall vara och hur de ska vara formade. Du kan helt själv välja om det till exempel ska stå "KUNGEN" eller "Världens bästa student". Du har fria tyglar med bokstavsballongerna min vän!

Är du kanske hellre ute efter heliumballongerna så är oftast materialet folie vilket gör att ballongerna inte bara svävar snyggt och prydligt, de håller sig dessutom väldigt länge. Det kan vara bra om du planerat ett låååååångdraget studentfirande eller om du bara har velat vara ute i god tid. Heliumballongerna brukar oftast vara väldigt snygga, men den absolut snyggaste ballongen är ju den som det står "The bill for raising you is 235.000 dollars" vilket är helkul (och sant, fråga bara pappa)!

För att summera det hela – oavsett vilken typ av studentballong du är ute efter – Partykungen har det!
Läs mer