Hem
Teman Högtider Student Studentdekorationer

Student-Dekoration 2023

”Vi har tagit studenten, ja vi har tagit studenten! Vi har tagit stude-en-teeen, fy f*n vad vi är bra!” Ja det är ju faktiskt just den här texten som många av oss glatt och högljutt sjunger på vår studentdag. Det är en väldigt speciell dag i våra liv, en dag som förtjänar att bli firad riktigt ordentligt, och hur grattar man studenten bättre än med stora och roliga studentdekorationer!

Skapa den perfekta studentfesten med våra festliga dekorationer!


Här hos Partykungen hittar du de roligaste, knäppaste, fulaste och sötaste studentdekorationer. Se till att just din vän får flest, störst och coolast grejer på sin student! Vi har även alla dekorationer som du behöver till studentfesten, till dukningen och allt annat som du vill dekorera. Välj från hundratals med fina studentdekorationer i bland annat svenska flaggans färger (blå och gul), som ballonger, girlanger, papptallrikar, bordskonfetti, serpentiner och konfetti. Så börja nu öva på att sjunga om studentens lyckliga dar och beställ servetterna och serpentinerna! Alltså, du måste sjunga om studentens lyckliga dar medans du beställer, annars fungerar det inte...

Dekorationer till studentmottagning– för ALLA


Hos oss hittar du serpentiner i helgalna färger och mönster, knasiga blågula ballonger, bordskonfetti föreställandes pyttesmå studentmössor eller blågula sidenband så hittar du det hos oss. Blir det lite regnigt, varför då inte införskaffa sig ett gäng ponchos? Då håller sig hela studentgänget torra, inte minst studenten själv! Snacka om trökigt det skulle bli om ni hela tjocka familjen skulle mötas, också är studenten helt dyngsur? Så se till att vara väl förberedd, för studentens skull alltså.

Studentdekoration-paket


För alla älskar inte att in i minsta detalj behöva göra alla hundratals val som ingår i att arrangera en studentmottagning – därför har vi satt ihop färdiga paket! Välj mellan mängder av roliga teman, arrangemang och kollektioner för just ditt firande. Vi har mängder av kompletta ballongpaket, ballongbågar, färdiga dekorationspaket och inte minst dukningsset för dig som värderar smidighet!

Handla hos oss för en stressfri student!


Kom bara ihåg: När du behöver studentdekoration – oavsett hur mycket/lite/mellan det är, du hittar du det hos oss på Partykungen! Du slipper all stress i butiker, alla bilköer påväg till köpcentret och otrevlig butikspersonal som svarat på dumma frågor hela dagen. Det blir bättre för alla!

Köp dina studentdekorationer hos oss – snabbt, smidigt och tryggt online!
Läs mer