Konfettikanoner

Osäkra era konfettikanoner och låt dem som firas vada fram genom ett moln av konfetti, det kommer garanterat att förhöja stämningen för alla på festen! Klassisk konfetti är små bitar av färgglatt papper som reflekterar ljus och skjuts ut med handhållna konfettikanoner, eller konfettirör som de också kallas. Det här är ett bra alternativ till att kasta ris på brudpar och kan egentligen förgylla vilken fest som helst. När freden firades vid andra världskrigets slut sprutades det till exempel ut drivor med konfetti över gatorna i Storbritannien med hjälp av konfettikanoner. Se till så att någon är redo med kamera precis när konfettin yr genom luften!

Visst kan man smälla av konfettikanoner lite då och då under ett kalas. En viktig del av poängen med konfettikanoner är dock att använda dem till att markera en höjdpunkt av något slag. De flesta fester har ju någon form av klimax. Det kan vara när födelsedagsbarnet blåser ut ljuset på tårtan eller redan på morgonen när hela familjen avslutar Ja må du leva med ett fyrfaldigt hurra ackompanjerat av knallen från en konfettikanon. När studenterna springer ut är det lämpligt att fyra av konfettikanoner och samma sak gäller när brudparet kliver ur kyrkan eller kanske precis när de kysser varandra efter en borgerlig ceremoni. På nyårsafton är konfettikanoner ett civiliserat och husdjursvänligt alternativ till raketer, de kan dessutom skjutas av inomhus!

Många av de konfettikanoner som vi på Partykungen säljer fungerar i de flesta festliga sammanhang. Vi har också konfettikanoner som skjuter ut ett innehåll som passar extra bra på en viss typ av fest. Till exempel söta hjärtan som du kan låta regna över ett bröllopspar eller konfettikanoner där själva kanonen har en särskild form som leder tankarna till en speciell högtid. De flesta konfettikanonerna skjuter ut konfetti men står det “streamers” i produktnamnet betyder det att de istället sprutar ut serpentiner. Vad du väljer är en smaksak, effekten är likvärdig. En konfettibomb passar dig som vill skjuta ut konfetti med extra tryck och vi har faktiskt även konfettikanoner som skjuter ut andra saker än konfetti. Om du verkligen vill överraska!

Kolla in vårt stora utbud av partypoppers. De fungerar precis som konfettikanoner men skjuter inte ut lika mycket konfetti. Däremot ger de ifrån sig en festlig knall som verkligen signalerar fest! Partypoppers är diskreta och du kan ha en i fickan om du plötsligt vill överraska någon med ett glittrande konfettiregn! Välj mellan många olika färger.

Vi har tagit in konfettikanoner som är lätta och säkra att använda. Det smäller till när du fyrar av en klassisk konfettikanon men inte så högt att det riskerar hörseln på någon. Peka inte konfettikanoner rakt mot personer på nära håll utan se till att hålla lagom avstånd. Tänk också på att konfettikanoner inte bör förvaras så att de utsätts för fukt eller riktigt höga eller låga temperaturer. Det kan försämra funktionen. All konfetti är inte biologiskt nedbrytbar, det kan vara bra att tänka på om de skjuts av utomhus, det måste städas efteråt.

Konfettikanoner är inget du behöver köpa i sist stund utan det är bättre att ha ett litet lager hemma så att du alltid är redo när någon eller något ska firas. Ibland kan en konfettikanon komma till pass ganska spontant när till exempel dottern gjort sitt första mål för fotbollslaget eller när någon vunnit en tävling. Här på Partykungen utlovar vi inte bara riktigt låga priser utan även snabb leverans när du rustar upp med konfettikanoner!
Läs mer