Nedbrytbar Konfetti

Konfetti skapar en härlig känsla på kalas och fester och du kan dessutom få helt fantastiska bilder. Men det finns konfetti, och så finns det konfetti. Här kommer vi att snacka om nedbrytbar konfetti som utan problem kan användas utomhus. Nedbrytbar konfetti är nämligen tillverkad av biologiskt nedbrytbart material, till exempel rispapper. Den är varken skadlig för naturen eller för djuren, helt enkelt ett perfekt konfettialternativ för utomhusbruk. Ja, du kan ju så klart använda annan konfetti också, men då får du snällt stå där med sopskyffeln och städa efter konfettiregnet. Och vem har tid med det när det vankas fest?

Bröllop är ett givet konfettitillfälle. När brudparet kommer ut från kyrkan står ni laddade med er nedbrytbara konfetti och skapar ett härligt konfettiregn över det nygifta paret. Ett annat alternativ är att låta brudparet dansa brudvalsen under ett regn av konfetti. Det skapar en magisk stämning och bilderna blir gulligt romantiska. Tänk på att det kan behövas ganska mycket konfetti för att den där härliga stämningen ska infinna sig. Skjuter ni av konfettin utomhus får ni räkna med att en del blåser iväg så ladda med mycket konfetti innan den stora dagen kommer. Till ett bröllop kan du till exempel välja vit konfetti formade som hjärtan eller rosblad.

Vid vilka andra festliga tillfällen passar det bra att skjuta av eller kasta konfetti? Ja, det finns konfettikanoner med nedbrytbar konfetti som passar till en babyshower. Konfettin är då ofta antingen rosa eller ljusblå. Ni kan alltså använda konfettin för att avslöja könet på den lilla bebisen. Även en student är ett ypperligt tillfälle för ett konfettiregn. Tänk vad många år studenten har kämpat med läxor och prov. Klart att ni ska skapa en riktigt förtrollande dag och då är konfetti en självklar festdekoration. Nedbrytbar konfetti kan också användas på nyårsfester och födelsedagskalas. Då kan det till exempel passa perfekt med konfetti i blandade färger. Ja, egentligen passar konfetti vid alla festliga tillfällen när du vill addera en magisk touch.

Till dig som blir utsatt för ett konfettiregn har vi också ett tips. Göm dig inte, vänd inte bort ansiktet och titta inte ner. Njut! Vänd ansiktet mot konfettiregnet och låt dig inneslutas av känslan. Det kanske fastnar lite konfetti i håret, och lite konfetti kanske till och med letar sig in innanför klänningen men det är det värt. Njut och var i ögonblicket. Detta är ditt stora ögonblick så självklart ska du inte gömma dig – du ska njuta, fira och skratta.

Satsa alltså på nedbrytbar konfetti till nästa kalas, i alla fall om det är tänkt att konfettin ska användas utomhus. Biologiskt nedbrytbar konfetti skapar en härlig feststämning och är ett bra och miljövänligt alternativ. Här kan du beställa konfetti i olika färger till bröllop, studentfester, nyårspartyn och födelsedagskalas. Beställ snabbt och smidigt online, alltid till riktigt bra priser och med snabba leveranser. När du letar efter nedbrytbar konfetti är det här på Partykungen du ska börja! Välkommen med din beställning!
Läs mer