Studentprylar

Studenten är en efterlängtad tid och en milstolpe i livet som man sett fram emot under lång tid, och efter tolv års studier är det äntligen dags att kliva ut ur skolan och påbörja nästa kapitel i livet - men inte utan en rejäl fest. Därför har vi samlat ihop ett rejält utbud med precis ALLA studentprylar man kan tänkas behöva för en student som heter duga. Här börjar studentfesten!

Studentprylar för studentfesten 2024


Hos oss finner du inte bara en, två eller tre roliga saker, här hittar du hundratals produkter varje student i hela landet har användning av! Så oavsett vilka studentprylar du är ute efter, kommer du garanterat hitta det hos oss!

Roliga spel, studentsaker och festprylar


Är du kanske ute efter ett gäng roliga spel? Varför inte köpa studentspelen Beer Pong eller Prosecco Pong? Eller är du kanske ute efter studentprylar som bringar ljud? Hos oss finner du också häftiga saker så som studentmössor, blåshorn, megafoner, högtalare och tutor! Alla dessa saker går hem riktigt bra i studenttåget, på studentflaket men även på studentfesten och 100-dagars. Med våra produkter gör du studenten 2024 till en riktigt legendarisk tid! Tips: Våra studentmössor är riktigt snygga och blir en succé!

Skämtsamma (men absolut nödvändiga) saker inför studenten


Nog om högtalare och spel! Hos oss finns också ett brett utbud av lite mer skämtsamma (men fortfarande nödvändiga) produkter som till exempel pluntor, tillbehör och överlevnadskit! Pluntorna kommer i alla möjliga olika storlekar, färger och utföranden så att du skall kunna hitta den perfekta pluntan för dig. Vi har också överlevnadskit som innehåller allt du kan tänkas behöva under hela studenttiden! Låt oss presentera, exempelvis "Student Överlevnadskit". Det är en produkt som innehåller ett par stekiga glasögon som dessutom fungerar som kapsylöppnare, en kondom (utifall du träffar någon du vill bli lite intim med) samt ett par bakispiller! Japp, förneka hur mycket du vill, men studenten innehåller också en hel del bakfyllor! Detta kit har vi lagt vantarna på för att vi vet att du som student garanterat har användning för det!

Hitta allt du behöver hos oss


Vi på Partykungen finns här för att hjälpa dig att hitta de studentprylar du behöver inför studenten 2024. Oavsett om det gäller studenttåget, champagnefrukosten, flakåkningen, studentbrännbollen, 100-dagarsfirandet, 50-dagarsfirandet eller en vanlig studentfest med klassen, så har vi allt du behöver för att göra studenten minnesvärd och speciell.

Välkommen in och shoppa studentprylarna DU behöver inför studenten 2024 online hos oss på Partykungen! Vi garanterar en snabb, smidigt och perfekt leverans av dina studentsaker!

Må studentgudarna vara med dig under studentens gång!
Läs mer