Juligt pyssel

Vem har inte pysslat ihjäl sig till julen? Vanligtvis pysslades det en hel del som barn, men i vuxen ålder kan det vara svårt att "ta sig tiden" för att göra sina egna dekorationer. Vi på Partykungen hjälper dig - vi har ett enormt utbud av pyssel-produkter du och barnen kan pyssla med. Vi har allt mellan himmel och jord, till exempel piprensare, tomte-klistermärken, gör dina egna-julkort kit och mycket mer!

Har du tagit långledigt över julen och har dina barnbarn på besök? Ladda upp julkorts-makerian med glitter och pennor, limstift, klistermärken och allt annat som kan tänkas behövas under ett klassisk julpyssel med barnen. Vi har allt du kan tänkas behöva!

För dig som har lite dålig kreativitet så finns det färdiga kit (enkelt julpyssel) som innehåller allt för att exempelvis skapa sin egen jul-uggla eller sina egna julkort. Vi har enkelfärgade julkort, kort med motiv och mycket annat - oftast i ett papper-material. Använd till exempel lite paljettsnören i grön och röd färg och skapa din egen girlang? Det finns inga gränser på vad som kan göras.

Hos Partykungen hittar du julpysslet för både stora och små, för vuxna och för barn. Vi har pyssel i både plast- och pappersmaterial, men också tygmaterial och konstgjord snö finns. Det bästa av allt är att det är så enkelt att pyssla med våra produkter. Oftast ingår bruksanvisningar och exempelblad på vad man kan utföra med pysslet man precis inhandlat. Självklart är vårat pyssel tillgängligt till billigast möjliga pris - bara online!

Bjud över barn och barnbarn, sedan sätter ni igång och julpysslar för allt hjärtat och hjärnan orkar! Välkommen och god jul!
Läs mer