vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Juligt pyssel

Vem har inte pysslat ihjäl sig till julen? Vanligtvis pysslades det en hel del som barn, men i vuxen ålder kan det vara svårt att "ta sig tiden" för att göra sina egna dekorationer. Vi på Partykungen hjälper dig - vi har ett enormt utbud av pyssel-produkter du och barnen kan pyssla med. Vi har allt mellan himmel och jord, till exempel piprensare, tomte-klistermärken, gör dina egna-julkort kit och mycket mer!

Enkelt julpyssel för små barn & vuxna


När julen närmar sig är det dags att plocka fram julpysslet och ge hemmet en stämningsfull touch. Om du har möjlighet att ta ledigt över julen och har dina barnbarn på besök, varför inte göra julpysslet till en familjetradition? Oavsett om du är vuxen eller barn, har vi på Partykungen ett fantastiskt utbud av julpysselprodukter som passar alla.

Julpyssel med färdiga kit


För dig som känner dig mindre kreativ har vi färdiga kit som gör julpysslet enkelt och roligt. Våra kit innehåller allt du behöver för att skapa egna juldekorationer, från julugglor till personliga julkort. Välj mellan enkelfärgade julkort, kort med olika motiv och olika pappersmaterial. Lägg till lite paljettsnören i grönt och rött för att skapa din egen unika girlang. Hos oss finns inga gränser för kreativiteten!

Skapa magi med julpyssel i papper


Julpyssel i papper är en klassisk favorit. Vårt sortiment inkluderar allt från vackra julkort till origami och pappersdekorationer. Här kan du och dina barn släppa loss er kreativitet och skapa unika juldekorationer.

Roligt julpyssel för barn - skapa en magisk Nissedörr


För extra magi under julen kan ni skapa en nissedörr tillsammans. Låt barnen dekorera dörren och placera den på en lämplig plats, så att tomtenissen kan komma in och sprida glädje. Det är en rolig och fantasifull aktivitet som ger extra magi till julen.

Julpyssel för alla åldrar


Vår mångsidiga samling av julpysselprodukter inkluderar alternativ för både barn och vuxna. Från färdiga julpysselkit till material som inspirerar till kreativa projekt – hos oss finns allt du behöver för att skapa en underbar julstämning.
Så oavsett om du vill pyssla tillsammans med barnen eller njuta av avkopplande julpyssel för dig själv, är Partykungen din partner för en magisk julpysselupplevelse. Välkommen in och upptäck vår värld av julpyssel!
Läs mer