vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Roliga julklappar till pojkvän

Roliga julklappar till pojkvän

Alla som någonsin haft en pojkvän vet vad som står på spel när det kommer till julklappar. Blir det inte rätt kan man räkna med tjuriga miner och knorrande kommentarer - och plötsligt är hela dagen förstörd! Därför sträcker vi nu ut en hjälpande hand i form av en fullproppad lista med prylar som garanterat kommer få honom nöjd och belåten. Här är julklapparna som ska ligga under granen i år!

Brewbarrel Brygg Ditt Eget Öl

Ska man få något gjort får man göra det själv, och det gäller öl också. En rolig aktivitet med fantastiskt slutresultat är precis sådant som får pojkvänner att spinna av välbehag, och en bonus till dig är att du säkert får smaka en klunk eller två när buteljeringen är klar!

GadgetMonster Mini Fussball Bord

Till tävlingsinriktade pojkvänner som är aningen trångbodda kan vi kanske fresta med lite fussball i miniatyrstorlek? Tillsammans kan ni skapa ett eget VM och utmana övrig släkt i en raffinerad fotbollsturnering som sträcker sig fram till påska. Må bäste pojkvän vinna!

Cocktailset för Hemmabaren

Nya leksaker till hemmabaren får pojkvännen att hoppa jämfota av upphetsning. Nu kan han äntligen muddla, sila och shaka likt ett proffs med ett gäng snygga redskap som resulterar i sagolika lördagsdrinkar. Skål för världens bästa bartender!

Godisdispenser med Rörelsesensor

Klart att din egen lilla gottegris ska ha en egen dispenser som matar honom med godis när sötsuget faller på. Perfekt pryl att stationera på skrivbordet för att hålla en godisråtta nöjd!

Kalsonger Lussebullar

Gör din pojkvän lite extra julfin med ett par snärtiga kalsonger som pryds av decembers bästa bakverk - lussebullen! Ett perfekt plagg att bära i väntan på tomten!

The Jerrycan Bar

Den ultimata väskan för förvaring av nödvändigheter. Ladda dunken med diverse drycker, rökverk och fiskedrag - sedan är det bara att ge sig ut i skog och mark för att överleva. Perfekt att ta med sig på jaktresor och fiskestunder!

Vantar för Par

En romantisk julklapp för nykära par som inte kan få nog av promenader i vintertid. Den specialsydda dubbelvanten tillåter handhållning utan massa jobbigt extratyg mellan er - sen är det bara att gå ut och värma varandra!

Snug Rug Oversized Hoodie

Ge din stora kärlek den finaste av gåvor - möjligheten att hålla sig varm! Med en Snug Rug Oversized Hoodie är det svårt att inte känna sig extra gosig och kärleksfull efter julbadet - och sånt uppskattar sannerligen en god pojkvän! Införskaffa en till dig själv också för en renodlad mysfest.

Kebab Strumpor

Att ge bort ett par strumpor i julklapp till din pojkvän är kanske inte jättespännande, men om hans byrålåda gapar tom på sockor kan det ändå vara en god idé. Skippa vanliga tråksvarta strumpor och satsa istället på ett par lite roligare doningar! Föreställ dig kärlekslyckan i din älsklings ögon när han öppnar klappen och dessa flashiga kebabstrumpor uppenbarar sig!

Stekpanna Penis

Med den här stekpannan under granen kan du förvänta dig många roliga frukostar tillsammans där ni möter dagen över ett välstekt snoppägg i gryningen. Det blir knappast mer romantiskt än så!

Fortfarande på jakt efter den perfekta klappen?

Kolla in resten av sortimentet - tusentals prylar väntar på din käresta!