vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Julklappstips till alla (ja, vi menar ALLA)

Julklappstips till alla (ja, vi menar ALLA)

PANIK! Julafton närmar sig lika snabbt som en koffeinstinn ren över himlavalvet, och du har ingen aning vad du ska lägga under granen. Släkten är lika stor som två fotbollsplaner och du är fast besluten att göra alla nöjda. Men lugn, ta ett djupt andetag och låt dig inspireras av våra utomordentliga julklappstips som garanterat kommer få samtliga att gå i dansen. Det här slår vi in i julpappret i år!

Julklapp till morsan

Familjens moder och stöttepelare ska få något extra fint i år, eller hur? Skäm bort mamma i ett uppblåsbart badkar där hon får skvalpa runt tills julefrid infinner sig. Samtidigt kanske hon sippar på favoritdruvan ur ett gigantiskt vinglas och tar sig en svängom i sin nya Snug Rug? Det är dags att skämma bort mor - och det med råge!

Julklapp till pappsen

Pappa då, den gamla farsgubben ska väl ha en julklapp han med. Låt honom skina i decembersnön på huk framför världens minsta grill där han förser hela släkten med nygrillade prinskorvar med ölstrumpor på fötterna och ett hantel-ölglas i näven som blir lite lättare för varje sipp. Om far uppskattar spel och aktiviteter föreslår vi en professionell pokerduk och guldglimmande golfboll. Buga för pappsen!

Julklapp till ditt bråkiga syskon

Ni kanske inte alltid kommer överens, du och syrran eller brorsan? Därför är det extra viktigt att visa ordentligt med uppskattning under klapputdelningen. Powerbank med fluff, mikrovågsvarma tofflor eller LED-lampa till mobilen som förvandlar vem som helst till influenser är alla klockrena prylar som garanterat kommer begrava stridsyxan!

Julklapp till kollegan du faktiskt tycker om

Den där kollegan som förgyller tillvaron förtjänar en julklapp som gör arbetsdagen lite roligare. Vad sägs om världshistoriens största Enter-knapp som tål att BANKAS på, eller en USB-mojäng som håller kaffet rykande hett dagen lång? Vi har massvis med roliga kontorsprylar som gör det extra skoj att sitta vid skrivbordet. Sa någon minigolf?

Julklapp till småttingar

Ni vet personerna som väntar så ivrigt på tomten att hela dagen resulterar i ett enda långt gapskrik? Vi talar naturligtvis om alla snälla barn som önskat sig slushmugg, slime och pyssellåda deluxe! Proppa julgransmattan med mysig snögubbeskrud, skojiga badbomber och annat kul - som en projektor som förvandlar sovrummet till universum till exempel!

Julklapp till den bättre hälften

Love is in the air - så även på julafton. Ge din älskade partner en gåva så romantisk att Amors pilar viner mellan starkglögg och grankulor. En vante för två där era kärlekskranka händer kan värma varandra i vinterrusket, eller söta nalletofflor som uppmanar bäraren att tippa fram på tårna (fram på tårna). Överraska med en hejdundrande chokladfontän och smält ner hela Aladdin-asken till smet, sen kan ni doppa marshmallows och titta varandra djupt i ögonen ända fram till påska!

Julklapp till bästa partypolaren

Du vet, kompisen som aldrig bangar utgång, som rör sig mellan festerna med galej i blick, den personen ska få någonting riktigt festligt. Som ett rekorderligt öltorn och shotdispenser så vederbörande kan bjussa på storslagna förfester hela nästa år. Blinkande glas, penistofflor och bartillbehör - du vet precis vad din sjuka vän behöver!

Julklapp till släktens åldring

Det kan vara en morfar, farmor eller gammal moster. Någon som varit med ett tag och är i behov av käpp med plunta, uppblåsbar rullator eller förstoringsglas för att lösa alla kluriga korsord. Välj något passande i vårt gedigna sortiment av pensionärsvänliga prylar och ha en fantastisk jul tillsammans!

God jul önskar Partykungen!