vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Julklappar Julklapp till Äldre

Julklapp till Äldre

Letar du efter den perfekta julklappen till en äldre dam eller herre med barnasinnet i behåll så hittar du massor av passande roligheter på Partykungen. Den nyblivne pensionären lär uppskatta en egen P-skylt så att det framgår vem som får parkera rumpan i favoritfåtöljen. Komplettera klappen med en stilig ”Pensionär”-tröja att bära på promenixerna och kanske en uppblåsbar gåstol om det skulle bli tungkört i backarna. Lägg till en käpp med inbyggd plunta så är även vätskeintaget säkrat!

Ge bort en näshårstrimmer till morfar eller överraska farmor med en ”specialutvecklad” sminkpensel för mogen hy. Att hålla skönheten i trim blir givetvis mer utmanande med åren, men vem bryr sig om en skrynkla eller två? Gammelmormor är ju vacker ändå! Den ultimata julklappen till denna tjusiga krutgumma är givetvis en läcker tisha med texten ”Jag är inte snygg för min ålder. Jag är bara snygg!”.

En t-shirt med tryck passar även utmärkt att slå in till en man i sina bästa år. En högst aktuell modell är ”Håll avstånd”, men vi har mängder av tuffa varianter att välja mellan. Coola tryck som ”Gubbjävel” och ”Nu får det FAN vara nog!” funkar finemang till gamlingar med attityd. En t-shirt med ”Beard Growth Chart” på bröstet blir en ypperlig julklapp till äldre män med långt skägg, inklusive Tomten själv.
Läs mer