Julkort

Bortsätt från alla stora paket, alla jobbiga inslagningar av paket som tar hela kvällar och nätter så finns det ett annat alternativ – julkortet! Med ett julkort besparar du dig allt onödigt slit med att slå in paketen i presentpapper. Ett julkort kan ha många tusen motiv och fungerar också att klistra fast på själva paketet om man skulle vilja det. Men det huvudsakliga syftet med ett kort är att du skall kunna göra någon glad utan att lägga massa tid på paketinslagning.

Hos Partykungen hittar du ett stort urval av snygga, dekorativa och passande kort att ge bort till jul. Här hittar du kort med motiv av bland annat pinuppor, men även boxar innehållandes flertalet olika julkort i ett kit. Kitet kan vara mycket bra att ha om man exempelvis har en gigantisk familj man vill önska god jul. Julkorten är även bra att använda till pyssel, för korten kan du ofta dekorera själv också om du vill, eller lägga till någonting som du tycker saknas. Våra DIY-kort är riktigt roliga, även julkorten med musik är en riktig succé.

När du ger bort ett julkort i present brukar det ofta bestå av en snygg design på kortet, men ha en tom insida som ger rum för att skriva på. Det är med andra ord det perfekta pysslet. Vill du vara riktigt riiiiiiktigt snäll så har alltid julkortet en liten plats för det värdefulla – sedeln. En person som får ett julkort i julklapp blir alltid lika förvånad över att pengar finns i innehållet. Med en liten peng i julkortet blir du garanterat "världens bästa morfar" om det nu är ditt barnbarn som får julkortet.

Fynda dina julkort till julen 2023 hos Partykungen – snabbt, smidigt och enkelt!
Läs mer