Karaffer

Raka, stiliga klassiker såväl som snirkliga vinkaraffer och runda dryckesskålar. Vem har sagt att karaffen endast är rektangulär och genomskinlig? Behöver du just en sådan kan vi självklart erbjuda dig en, samtidigt som vi har karaffer för alldeles särskilda tillställningar. Till klassåterträffen kan vi erbjuda karaffer formade som kemiflaskor och för att få igång utgångskvällen har vi en karaff som går hand i hand med matchande shotglas, som fungerar lika bra till pokerkvällens grogg eller whisky.

Eller behöver du pimpa Halloween-bordet med en skrämmande karaff att fylla med blodrött vin? En del av våra karaffer är särskilt effektfulla med iskärnor, inbyggda mixkannor eller lysdioder så du ska kunna överraska gästerna i festmörkret. Men så fort du ställer fram en av karafferna från vårt sortiment kan vi garantera en minnesvärd effekt som kommer vara länge - oavsett om karaffen blir tömd eller förblir full.
Saknar du någon särskild produkt eller har några funderingar kring våra karaffer kan du kontakta oss via hemsidan. Vi svarar så fort vi har möjlighet och kommer göra allt vi kan för att hjälpa dig att finna din glasklara favorit!
Läs mer