vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo

Vattenglas

Att säga att det skulle vara tråkigt att dricka vatten är en riktig lögn, det har i alla fall vi sett till! Att dricka vatten kanske inte är det mest spännande vi är med om under dagarna, men det är ändå en nödvändig aktivitet som inte bör glömmas bort. Genom att samla ihop ett spännande och snyggt sortiment av olika vattenglas kan vi snabbt öka spänningen när det kommer till att släcka törsten, och även göra det riktigt snyggt.

Vattenglas är en väldigt basic produkt att ha hemma, alla har dem och de ser ofta rätt alldagliga ut. Deras enda egenskap är att bära vatten och de kommer inte med så många mer finesser än just det. Vi på Partykungen tycker inte att ett så pass viktigt glas ska hamna i skymundan eller tas för givet, vi har istället samlat ihop olika vattenglas med coola och smarta finesser, högkvalitativa material eller häftiga effekter och former. Fyll glasskåpet med dessa och få ett par vattenglas som sticker ut ur mängden och utmärker sig på ett unikt vis.

För en lite mer partystämning kanske ett par engångs Glow Cups lockar intresset! Dessa är självlysande och gör att du kan skymta dem även när belysningen är dunkel, och eftersom du kan välja på flera olika färger kan du enkelt urskilja vilket glas som är just ditt. Dessa kan du handla in flera av när du ska dra in till fest för att imponera lite på dina gäster. Vill du istället ha ett långvarigt och vackert vattenglas som passar lika fint till vatten som till exklusiva drinkar har vi även det i sortimentet. Dessa kommer med snygga designer och mönstrade glasväggar för att göra drickandet lite extra snyggt.

Vattenglas kan även gå sönder, speciellt om man är klumpig eller har barn i familjen. Med våra highballglas, som är extra tåliga, slipper du oroa dig över hundratal glasskärvor över hela golvet om en olycka skulle vara framme. Glasen är riktigt tåliga och skulle de faktiskt gå i kras delas de istället upp i trubbiga bitar, vilket är ett mycket säkrare alternativ. Vill du gå ett steg längre finns våra helt oförstörbara glas att välja. Dessa kan omöjligt gå i kras, hur många gånger de än skulle tappas i marken och om de så är på festen eller om bebisen skulle slänga iväg dem. Glasen är nämligen tillverkade i silikon och är väldigt mjuka att hålla i. Silikon klarar även av olika temperaturer och detta ger snabbt vattenglaset många olika användningsområden.

För att få en lite mysigare restaurang eller barkänsla i hemmet kan du även använda dig av vattenglas som man ofta får ute. I vårt sortiment av vattenglas hittar du exempelvis typiska Pepsi-glas som används flitigt på både restauranger, barer, snabbmatsställen och liknande. Förutom att fylla dessa med vatten kan de såklart fyllas med både Pepsi och is för en maximal känsla.

Genom att handla dina vattenglas online hos oss får du många spännande och annorlunda produkter att välja mellan. Vårt sortiment av vattenglas sticker ut från mängden och erbjuder även smarta finesser som kan komma väl till hands i många situationer. Alla våra vattenglas erbjuds till bra priser och skickas hem till dig med snabba leveranser.
Läs mer