vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman 90-Tals Maskerad

Maskeradtema 90-tal

Minns du det ironiska 90-talet? Hur det till slut blev svårt att förstå varandra i vimlet av ironi, dubbelironi och ibland så mycket som trippelironi? Det gör vi i alla fall. Och nu tänkte vi hylla ironins välsignade årtionde genom att erbjuda våra kära kunder möjligheter att, kanske i sann ironisk anda, klä sig som folk gjorde när Bill Clinton var president, Nirvana spelades på radion, Internet just hade kommit och Killinggänget bestämde sig för vad som var av eller på i vårt avlånga land.

Mångfalden av klassiska 90-tals outfits hos oss ger dig möjligheten att komma till maskeraden utklädd som en Spice Girl, Mario eller Luigi, Teletubbies, Edward Scissorhands, Ninja Turtles eller varför inte som valfri Baywatch-karaktär? Om du vill göra dig extra lustig över årtiondet kan du dessutom välja att sätta en peruk i form av en pottfrisyr i sann 90-talsanda på ditt huvud. Om ingen av dessa utstyrslar passar dig så är det bara att välja och vraka i sortimentet. Kom till maskeraden som din favoritkaraktär eller i din favoritklädsel från 90-talet. En 90-tals temafest slår aldrig fel! För vem vill inte åka tillbaka i tiden och uppleva den fantastiska tiden igen?

Har du tänkt att styra "back to the 90s temafesten" som alla vill komma på? Här hittar du retro kläderna som är som hämtade ur 1900-talet.


Läs mer