Hem
Maskerad Maskeradteman 1700-tals Maskerad

Maskeradtema 1700-tal

Bjuden på maskerad med 1700-talstema? Då behöver du givetvis klä dig i tidsenlig skrud. På Partykungen har vi allt du behöver för att förvandla dig till en autentisk 1700-talskaraktär. Gör storstilad entré på maskeradbalen som Marie Antoinette, Madame de Pompadour, en stilig prins, Marquis de Sade eller en snuskigt rik Baron!

Här har vi samlat mängder av lyxiga 1700-talsplagg, accessoarer och tillbehör för både herr, dam och barn. Från vida, romantiska klänningar och pompösa rockar översållade med guld och intrikat brodyr till skyhöga, vitpudrade peruker, halskrås och gycklarkragar – perfekt om du vill gå på 1700-talsmaskeraden som en äkta hovnarr. Utöver pampiga barockdräkter har vi även färgglada peruker och 1700-talsinspirerade klänningar i söt pastell som nästan tycks hämtade ur en askungesaga.

Komplettera din 1700-talskostym med massor av vitt smink, en mouche, lite rouge och röda läppar för en fulländad look! Och glöm för allt i världen inte solfjädern och paraplyet! Oumbärliga för att skydda frisyren från väder och vind och se till så att svett, regn och solsken inte får sminket att smälta bort. Oavsett om du ska ordna eller gästa en 1700-talsmaskerad så finns massor av eleganta outfits, dekorationer och temaprodukter att upptäcka hos Partykungen.
Läs mer