Clown Maskerad

Här hittar du clowndräkter, hattar och smink till din nästa Clown maskerad. Letar du efter en rolig clownhatt, röd clownnäsa och traditionell sminkning? Eller föredrar du en mer skrämmande clownmask, peruk och maskeraddräkt till Halloween? Då har du kommit rätt!

Partykungen har ett stort och mångfaldigt utbud med clown relaterade produkter. Du hittar allt från smink, hattar och peruker till blodiga knivar och läskiga clowndräkter. Vi erbjuder maskeraddräkter för både vuxna och barn, och våra produkter finns som både lyx och budget.

Med våra skrämmande clownperuker och clowndräkter med blodigt tillbehör kommer du garanterat skrämma dina grannar och vänner på Halloween. Men vi har även utklädsel för den snällare clownen. Ska du uppträda som clown på ett barnkalas då kanske du föredrar den mer traditionella clownutstyrseln; klassisk clownhatt med peruk, röd clownnäsa och matchande sminkning. Partykungen har ett stort utbud med utklädsel för båda typerna av clown maskerad, den snällare och den mer skrämmande festen. Hos Partykungen hittar du den perfekta utstyrseln för Clown maskeraden.
Läs mer