Maskeradtema Sport

Klara, färdiga, gå! Vad väntar du på? Är du maskeradsugen men osäker på vad för typ av klädsel som ska gälla är sporttema ett roligt och bra alternativ!

Galen fotbollsfantast, cool hejarklacksledare och basketproffs är bara några av de olika förslagen som erbjuds hos Partykungen. Det roligaste med temat sport är att det finns så många olika sporter som man kan välja att klä ut sig till och dessutom kommer det troligtvis att vara en väldigt blandad utstyrsel bland gästerna eftersom alla gillar olika sporter.

Partykungen erbjuder även festprylar som kan användas till de aktiviteter och tävlingar som kan tänkas finnas på maskeraden och dessutom priser som man kan dela ut till vinnaren efteråt. Se dock till att domaren är noggrann så att ingen fuskar. Oavsett om du letar efter en hel maskeraddräkt eller kanske bara ett tillbehör som gör din kostym komplett finns det mycket att välja på både för barn och för vuxna. Så gör en insats för konditionen och dansa dig genom hela kvällen tillsammans med de personer du gillar allra bäst!
Läs mer
113 träffar