vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Religions Maskerad

Maskeradtema Religion

Man ska inte prata politik eller religion men man ska kunna skämta om allt! Vad är då inte mer passande än religiösa maskeradkostymer?

Vår prästkostym med uppblåsbar docka är definitivt en isbrytare! Inne på prästspåret? Då finns det både protestantiska- och katolska prästdräkter, lämplig peruk, prästmustasch och olika korshalsband att välja på. En viktig detalj som präst är bibeln, välj själv om du vill ha en anteckningsbok eller en bibel med ett hemligt fack för pluntan, perfekt för festen! Vill du istället iscensätta historierna från den heliga boken finns karaktärskostymerna Adam och Eva, Moses med plunta, Jungfru Maria, Josef, de tre vise männen och Jesus såklart.

Har du funderat på att ägna ditt liv åt Gud och gå i kloster? Kanske inte under hela ditt liv men en kväll! Klä ut dig till abbedissa, var en sexig eller läskig nunna, en död spöknunna, en munk från medeltiden eller munken med pluntan. Givetvis finns det mer än bara kristna kostymer. Bli en rabbi för en kväll, en tibetansk munk, Hare Krishna eller bli en av gudarna från den egyptiska mytologin i en Anubis schakal kostym.
Läs mer