vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Sjukhus Maskerad

Maskeradtema Sjukhus

Med våra varierade dräkter med sjukhustema kan du vara precis så sjukhusstrikt, skrämmande eller galen som du vill! Nästan alla är fascinerade av sjukhus på något sätt, och det kan vara ett lika enkelt som uppskattat tema. Hos oss hittar du både realistiska dräkter, så som läkarrockar och operationskläder, men också mer skrämmande och fantasifulla varianter. Vem blir inte rädd för en blodig kirurg eller faller för den sexiga sjuksköterskan som serverar upplyftande medicin i shotglas?

Varför inte komma till en fest, klädd som en förrymd patient från ett mentalsjukhus! Med en stirrig blick och tvångströja får du garanterat reaktioner från de andra festdeltagarna. Vill du satsa på något mer fantasifullt kan vi rekommendera en zombiedräkt med sjukhusdetaljer.

Med flera av våra dräkter följer också accessoarer så som sprutor, stetoskop och handskar. Låt dig inspireras genom att titta bland våra dräkter för att få precis den look du är ute efter. Varför inte slå ditt kloka huvud ihop med en vän och komma som läkare och patient, eller som en sjuksköterskeduo, redo att ta hand om festens alla stackars patienter.
Läs mer