vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman 20-tals Maskerad

Maskeradtema 20-tal

1920-talet brukar kommas ihåg genom dansen Charleston som har sitt ursprung i USA. Detta var en vågad dans på 20-talet med svängiga armar och ben till tuffa jazzrytmer, lite annat än en stel gammal vals. Dansen Charleston är en av hörnstenarna i det som vi ofta kallar ”det glada 20-talet” med korta vippiga klänningar, långa halsband och hårband med fjädrar. För herrarna gällde mustasch, käck väst och hatt, eller Al Capones gangsterstuk med kritstrecksrandig kostym och vit slips.

Vi har allt du behöver för att göra din Roaring 20's-upplevelse perfekt in i minsta detalj. Många av våra kostymer är kompletta med huvudbonad och peruk, men du hittar även lösa detaljer för att kunna kombinera med kläder och accessoarer som du redan har hemma. Kanske är det äntligen dags att ikläd sig rollen som den store Gatsby eller hans älskade Daisy, komplett med århundradets fest med champagnefontän och dans in på småtimmarna.

Nu när det snart är 100-års jubileum för det glada 20-talet känns denna typ av fest och kostym mer aktuell än någonsin, köp din dräkt redan idag här hos Partykungen!
Läs mer