vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Nations Maskerad

Maskeradtema Nation

Tänk vad tråkigt det skulle vara om alla kom från samma land, pratade samma språk och hade samma seder och traditioner. Olika är bra och vad passar väl inte bättre än att fira just att vi är olika genom att ha en maskerad där temat är att klä ut sig till personer från olika länder och nationer? Nu har du chansen att fördjupa dig i ditt drömland, uppmuntra en tradition, klä ut dig till en typisk maträtt eller något annat som är symboliskt för ett speciellt land.

Hos Partykungen kan du hitta såväl kompletta kostymer som accessoarer och även tillbehör till utklädnader. Du kan hitta associationer till USA, Kina, Mexiko, Egypten och Sverige för att nämna några. Produkterna grundar sig på traditioner, stereotyper, sporter, historia och kultur som anses vara typiskt för ett visst land.

Roligare kan det nästan inte bli. Tänk också på hur mycket du kan lära dig av gästerna genom att ha en maskerad med just detta tema. Kika i sortimentet och förbered dig för en multikulturell kväll fylld av skratt och skoj!
Läs mer