vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Glitter- & Glamour Maskerad

Maskeradtema Glitter- & Glamour

Vad funkar från decennium till decennium och gör dig till den absoluta stjärnan på varje fest? Svar: Glitter, glamour och mer glitter och glamour! Glittra loss eller förvandla dig till ditt glammigaste jag – här hittar du allt du behöver för tidernas glittrigaste fest!

Komplettera din 20-tals-flapperstil med ett glänsande glammigt pannband eller låt kompisgänget gå all in med glittriga peruker i olika färger. Självklart har vi även allt som krävs för att dekorera på samma tema, glitterdraperier i ett flertal olika färger, serpentiner, ballonger och girlander. För herrarna, vinnarlaget eller Liza Minelli-fansen finns här även paljettslipsar och glittriga hattar som ökar festfaktorn med tusen. Matcha dessa med en gullig fluga eller ett par glittriga hängslen och ingen kommer tveka på vem som är partyts kung eller drottning.

För den som inte nöjer sig med accessoarer utan vill löpa glitterlinan ut finns här även ett flertal olika outfits eller maskeraddräkter som andas glitter och glamour. Vad sägs om en tight och sexig catsuit i silver eller guld eller en maskeraddräkt som förvandlar dig till glittrets kung – Elvis Presley eller glamourens drottning – Jessica Rabbit?
Läs mer