vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Teman Festteman Glitter & Glamour fest

Glitter & glamour fest

Glitterfest – en temafest fylld med glitter och glamour! En fest med glitter- och glamourtema är aldrig fel och då menar vi just aldrig. Tema glitter och glamour passar lika bra på nyårsafton och födelsedagen som på maskeraden, discot, midsommarafton eller när det är dags för årets melodifestival eller på en helt vanlig lördag. Alla behöver nämligen lite lyx i livet, och ju mer glitter desto bättre! Letar du efter maskeraddräkter, accessoarer och festdekorationer till årets glittrigaste temafest har du med andra ord kommit helt rätt. På Partykungen älskar vi allt som glittrar, så välkommen att glittra loss med oss!

Vi börjar med glittrande och skimrande kläder till festen. När du har tröttnat på mörka kavajer i svart eller mörkblått och bara längtar efter att få lyxa till det lite extra är det en paljettkavaj i guld eller silver du ska satsa på. Det kommer inte att bli något snack om vem som glittrar loss mest och bäst på dansgolvet under kvällen! Här finns så klart också coola guld- och silverklänningar. Var inte rädd för att gå all in i glitter- och glamourtemat, men om du bara vill nöja dig med en liten accessoar eller två och inte en helt glittrande outfit kanske en guldhatt kan passa dig. Eller varför inte en paljettslips? Här hittar du också bland annat glittrande handskar, strumpbyxor och fjäderboor.

Ett annat bra tips är att gå loss på sminket till glitter- och glamourfesten. Det finns till exempel ett glittrande hudglitter i geléform som du enkelt smörjer på kroppen och hårspray som gör att ditt hår skimrar hela kvällen lång. En rolig aktivitet på en glitter- och glamourfest är att utse den mest glittrande och glamorösa outfiten, och den som vinner ska så klart få ett pris. En guldpokal passar perfekt! Fixa gärna iordning ett dansgolv också. Häng upp några glittrande draperier på väggarna, en discokula i taket och sätt på riktigt bra dansmusik.

För att dina gäster ska komma i rätt glitterstämning behöver du också några festdekorationer. Draperier och discokulor till dansgolvet är ett måste. Silver- och guldfärgade ballonger är ju så klart också en självklarhet. Blås gärna upp flera ballonger och sätt ihop dem till en lyxig ballongbukett. Över kalasbordet kan du hänga en girlang med guldflaggor och sprida ut glittrande serpentiner. Till bordsdukningen finns bland annat dukar, tallrikar, muggar, servetter och konfetti – allt i glittrande guld och silver.

Nu hoppas vi att du har blivit riktigt inspirerad och genast vill bjuda in alla dina vänner på en glitter- och glamourfest. Du beställer allt du behöver, maskeraddräkter, accessoarer och festdekorationer, smidigt online här hos oss på Partykungen. Vi erbjuder ett stort sortiment, konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Ingenting får stoppa dig i jakten på mer glitter och glamour i ditt liv!
Läs mer