vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Superhjälte Maskerad

Maskeradtema Superhjälte

Välkommen till vår djärva och modiga avdelning för superhjältar. Hjältar som bekämpar brott med övernaturliga krafter och som bär ganska ovanliga dräkter.

Vem kan glömma Stålmannens röda kalsonger över blå långkalsonger? Rätt otroligt att han blev tagen på allvar! Sen har vi Batman. Han har visserligen inga övernaturliga krafter, men han har rätt coola tillbehör. En Batmobil hade varit ganska häftigt, men hur kan han egentligen slåss med den där capen hängandes och slängandes bakom sig? Men de är ju superhjältar och då klarar de allt, det spelar ingen roll hur löjliga de ser ut, för de räddar världen från faror och det är det som räknas.

Som vuxna har vi kanske glömt hur det var att leka superhjälte som barn, men kanske finns det ändå kvar en liten dröm om att få vara en superhjälte? Även om vi kan vara hjältar i vardagen, kan vi inte gå klädda i långkalsonger och mask till vardags, men när det är maskerad… då kan vi göra vad vi vill! Alla superhjältar och banditer är samlade och redo när du är. Vilken superhjälte vill du vara idag?
Läs mer