vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Vilda Västern Maskerad

Vilda Västern Maskerad

Cowboyen på sin häst, med tuffa läderbyxor, hatt på sniskan och ett grässtrå i munnen – alltid lika attraktiv och cool. Bredvid honom kommer cowgirl, som hör sånger i vinden, med långt böljande hår och stor fjäderskrud. Vem är egentligen coolast? Vem är snyggast, vem vill man vara och vem har störst chans att få ragg innan kvällen är slut? Varför inte testa dragningskraften själv med någon av våra cowboy-, cowgirl eller vilda västernkostymen – utmana polaren och se vem som blir populärast på festen.

Vi har dräkten för både cowboys, cowgirls och saloongirls, för både stora och små, barn som vuxna. Vill du vara en läskig cowboy eller rent av sheriffen i stan som haffar bovar och banditer? Vi har helt kompletta kostymer med allt du behöver från topp till tå, och vi erbjuder även separata accessoarer så att du kan mixa och matcha dig fram till din egen perfekta kostym. Var noga med att kolla upp vad som ingår i paketet du beställer.

Ta fram lasson ur garderoben och ruska dammet ur fjäderskruden, nu är det äntligen dags för lite hederliga cowboys och cowgirls, yeeha!
Läs mer