Hem
Maskerad Maskeradteman Orientalisk Maskerad

Maskeradtema Orientalisk

Får vi slå ett slag för kryddiga smaker, förföriska toner, varma nätter och därmed en orientalisk maskerad? Det vilar en särskild mystik över Orienten med dess rika kultur, färgglada nyanser på tyg, mattor, kläder och hus. Färgerna tas upp av väldoftande kryddor och blandar sig med blommande jasmin och rosvatten. Vi kan inte ta dig till Österlandet men vi kan ta hem Österlandet till dig – vilket ju är ännu bättre om du frågar oss. Dessutom går det på ett litet kick tack vare snabba leveranser.

Det sägs att kärt barn har många namn och Orienten är verkligen ett gott exempel. Området kallas också för Österlandet eller rätt och slätt Asien. Det är en otroligt stor kontinent som sträcker sig från Ryssland och Turkiet ändå bort till Japan och Filippinerna. Att resa dit så snart andan för magdans faller på kan vara lite knepigt ur flera synvinklar. Bunkra upp där hemma med en orientalisk maskerad och frossa i magisk magdans, ansiktssmycken och lyckomynt.

Har du också drömt om att bli en vacker ökenprinsessa sedan den dagen då du för första gången såg Disneyfilmen om Aladdin? Eller drömde du mer om att bli den stiliga prinsen? Det drömde vi om länge men nu har den önskan gått i uppfyllelse helt utan en magisk lampa. Hos Partykungen hittar du nämligen maskeraddräkter till en orientalisk maskerad så att du kan bli den prins eller prinsessa du innerst inne är. I alla fall för en liten stund. Matcha maskeradkostymerna med passande peruker, accessoarer och tillbehör för att hela looken ska bli komplett. Förvänta dig inget annat än att alla du möter under den orientaliska maskeraden komma buga sig av vördnad för kungligheten.

En riktig orientalisk prinsessa måste såklart kunna några sköna magdansmooves. För det behöver du förutom musik, snygga blingblingsmycken som halsband och hårdekorationer. Låt det skallra och ringa i dina smycken så att det hörs över hela den orientaliska maskeraden att du rör på höfterna.

Fram med tarotkorten eller handflatan, här ska spås och förutse framtiden. För att ingen ska missta dig för någon annan än en riktig spådam är det såklart ett måste med en riktigt snygg outfit till en orientalisk maskerad. Dräkterna är väldigt dekorativa och vackra, kanske får du mer uppmärksamhet än dina spådomar? Såklart siar du bara om roliga och positiva saker samt jobbar för den goda sakens skull! På en orientalisk maskerad finns bara plats för positiva vibbar och soliga energier.

Om du inte själv har förmågan att spå är det en bra idé att gänga ihop dig med en lamp-ande under en orientalisk maskerad. Gnugga lampan och du får tre önskningar. Är du smart så önska dig fler önskningar. Vi vet dock inte om anden går på detta trick. Han har antagligen hört det knepet flera tusen gånger redan. Kommer ingen ande ur lampan kan du själv klä ut dig till en och uppfylla dina egna drömmar helt på egen hand.

Vi har det mesta för en orientalisk maskerad men tyvärr har vi för närvarande brist på flygande mattor i lager. Får vi nys om ett parti kommer de såklart komma upp på sidan bums tillsammans med övriga artiklar.
Läs mer