vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
sultan-lila-maskeraddrakt-1
sultan-lila-maskeraddrakt-2
sultan-lila-maskeraddrakt-3

Sultan Lila Maskeraddräkt

699,90 kr

Välj variant

Stoltsera omkring på maskeraden som en tjusig sultan, klädd i satin och plysch. Den här högkvalitetsdräkten har läckra detaljer som gör att du känner dig extra lyxig!

Sultan Lila Maskeraddräkt inkluderar en tunika, ett par byxor, ett midjeband och en hatt. Både tunikan och byxorna är tillverkade av lila satin. Tunikan är av en lång modell med en liten, uppåtstående plyschkrage. Kragen knäpps framtill med en guldfärgad knapp. På framsidan löper 2st breda plyschpartier med guldfärgade brodyrband och guldband. Vid ärmsluten sitter matchande plyschpartier med likadana gulddetaljer. Byxorna är av en pösig modell och de har resårer i midjan samt vid bensluten för bra passform. Midjebandet är brett och guldfärgat. Det knyts fast runt midjan. Hatten är tillverkad av lila satin med lila plyschpartier, guldfärgade brodyrband och lila fågelfjädrar. Mustasch, smycken och skor ingår ej. Komplettera gärna med liknande för ett utseende som på bilden.

Finns i storlekarna Small, Medium och Large.

Detta är en Wilbers Karnaval™ produkt. Wilbers är kända för sina maskeradkläder som är av fantastisk kvalitet. Kanske kostar de lite mer, men de är helt i sin egen klass! Inte att jämföra med andra maskeraddräkter alltså. Tack vare tygets kvalitet kan du tvätta och använda dräkten om och om igen.
Art.nr 33654
Kopiera OK

Storleksguide

Omdömen

3

Frågor & svar

0

Taggar