vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman 30-tals Maskerad

Maskeradtema 30-tal

Ska du på maskerad med 30-tals tema? Då kan vi hjälpa dig med kostymen! Vi har de perfekta kostymerna och accessoarerna som tar dig tillbaka till 30-talet, decenniet då man upptäckte Pluto, då Hitler blev rikskansler, då Elvis föddes och Ingrid Bergman bidrog till en av de största filmsuccéerna.

En 30-tals look är inte komplett utan långa handskar, cigaretthållare och en solfjäder. Eller varför inte klä dig i tidsenliga badkläder? Som mer liknar dagens pyjamas! På 30-talet var det supermodernt att använda hatt och klänningar, idealen var Greta Garbo för henne och Fred Astaire för honom. Det var även då som den amerikanska klassikern Trollkarlen från Oz hade premiär, så självklart har vi kostymer till karaktärerna i filmen!

Här hittar du allt du behöver för att ta dig tillbaka till denna tidsepok. Oavsett om du är man eller kvinna, stor eller liten så finns det en hel del här som passar både dig och din plånbok. Handla säkert över nätet hos oss i 2000-talet så tar vi dig tillbaka till 30-talet!
Läs mer