Hem
Maskerad Maskeradteman 50-tals Maskerad

Maskeradtema 50-tal

Har du sett en av de klassiska filmerna Grease som utspelar sig från den bästa perioden 50-talet? Har du inte bör du kolla på den roliga filmen Grease. Där kan du få inspirationen hur du ska klä dig om du har blivit inbjuden på en maskeradfest som har 50-talstema.

Partykungen erbjuder ett brett sortiment när det kommer till 50-talstema och du kan bland annat hitta coola jackor, peruker, glasögon, leggings, prickiga dukar och vimplar samt mycket mer. Har du blivit inbjuden på en maskeradfest och inte vet vad du ska ha på dig? Då har du kommit till rätt sida hos oss på Partykungen.

Oavsett om dina barn vill klä ut sig på kalas eller du själv ska på party med dina väninnor eller vänner så har Partykungen något för dig. Har du drömt om att vara Elvis, Marilyn Monroe, Einstein eller någon av karaktärerna i Grease? Drömmen kan bli sann redan idag. Tänk på att de kända skådespelarna är bland annat snygga John Travolta och vackra Olivia Newton-John och vem vill inte klä ut sig som dem? Vi hoppas att du hittar de perfekta 50-tals kostymerna till dig och dina vänner och att ni får en riktigt skön 50-talskänsla på festen.
Läs mer