Hem
Maskerad Maskeradteman 80-tals Maskerad

Maskeradtema 80-tal

Härliga 80-tal med neon, zebra mönster och spretiga frisyrer stela av hårspray. 1980-talet kan sägas vara lite för mycket av precis allting, vilket gör det roligt att klä ut sig på detta tema nu drygt 30 år senare. Här finns alla möjligheter att ösa på med glansiga träningsoveraller, stora permanentade hockeyfrillor och accessoarer i neon eller fräsiga pastellfärger, det kan helt enkelt inte bli för mycket.

Vi erbjuder otaliga accessoarer och dräkter inom just 80-tal, för att göra din maskerad eller fest så lyckad som möjligt. Vi har både hela dräkter kompletta med huvudbonader, peruker och smink samt lösa detaljer för att du ska kunna mixa och matcha precis som du önskar. Glöm inte att öva in några klassiska 80-tals låtar för att verkligen komplettera dräkten; Piccadilly Circus med Pernilla Wahlgren har ett härligt beat för att inte tala om allt med Roxette, Paula Abdul och givetvis även Tommy Nilsson.

80-talet var en fantastisk tid som passar utmärkt som festtema, och här hos oss på Partykungen hittar du både dräkter och accessoarer för att göra festen helt oförglömlig.
Läs mer