Hem
Maskerad Maskeradteman Gangster Maskerad

Maskeradtema Gangster

Planerar du att anordna en maskerad med tema gangster? Vill du och dina vänner klä ut er till Al Capone, Scarface, Vito Corleone och alla andra populära gangsters historiska så väl som fiktiva? Det låter som en bra idé, och i så fall har vi ett (eller rättare sagt fler än ett) erbjudande du inte kan motstå! Låt dig inspireras av vårt breda utbud artiklar som passar en fest med maskeradtema gangster, det är bara att välja och vraka mellan olika stilar och årtionden!

I vårt utbud hittar du det som kan tänkas användas på en fest med gangstertema: här finns allt från klassiska gangsterklädnader från 20-tal till mer kontemporära utklädnader i hip hop-stuk för så väl kvinnor som män. Här finns också guldkedjor, cigarettmunstycken, käppar, hattar, fejkpistoler, guldringar och alla andra attribut som genom filmer och tv-serier blivit så tajt förknippade med gangsterkulturen.

Så se till att tända cigarren, ladda pistolen, sätt på dig hatten, häll upp din dry martini och låt dig svepas med i den undre världens estetik och hårdkokta kultur.
Läs mer