vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel och trygg betalning klarna logo
vit check Störst i Norden på partyprylar vit krona
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
vit check SNABBA leveranser instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Maskerad Maskeradteman Grek- & Rom Maskerad

Maskeradtema Grek- & Rom

Akilles, Hercules, Platon, Sokrates, Nero, Julius Caesar, Helena, med flera. Lista kan göras hur lång som helst på antalet hjältar och hjältinnor, filosofer och andra historiska personer som levde under denna antikens Grekland och romartiden. Det sägs också att den första teatern utspelades i det antika Grekland, det gamla storslagna samhället som i mångt och mycket räknas som den västerländska civilisationens vagga. Det var alltså här som de första skådespelarna, regissörerna och dramatikerna levde, verkade och förklädde sig till någon annan.

Stoff till utklädnad finns det därför gott om, och ett maskeradtema i grekisk- och romersk stil erbjuder mängder av olika utstyrslar och klädstilar. Varför inte klä dig som en romersk soldat, grekisk gud, romersk senator, centurion eller en skräckinjagande gladiator? Valmöjligheterna är många.

Hos oss finns det mesta du kan tänka dig från lagerkransar till antika sandaler och allt däremellan. Du kan klä ut dig till kejsare eller gladiator, Akilles eller Zeus. Så ta dig en titt genom samtliga utklädnader så kommer du med hitta något som kommer passa dig alldeles utmärkt på maskeraden.
Läs mer