Hem
Maskerad Maskeradteman Stranger Things Maskerad

Stranger Things Maskerad

Om vi säger Eleven, Hawkins, försvunnen pojke, 1980-talet och science fiction-serie så vet du nog exakt vad vi syftar på. Just det! Den mycket populära, otäcka och beroendeframkallande serien Stranger Things. Här ska vi presentera maskeradartiklar på temat Stranger Things. Häng med!

Det var en gång en pojke som hette Will Byers. En dag försvinner han helt spårlöst. Han hade varit och lekt med sina kompisar, och på vägen hem försvinner han och det är helt omöjligt att hitta honom. Polisen kopplas in och under polischefen Jim Hopper fortsätter sökandet. Men då plötsligt dyker en mystisk flicka upp på stadens diner. Flickan heter Eleven och hon har flytt från Hawkinslaboratoriet. Grattis, säger vi till Eleven. På laboratoriet har hon nämligen utsatts för otäcka experiment av sin pappa, men nu har hon lyckats rymma och det kommer att visa sig att hon har övernaturliga krafter. Flickan rymmer in i skogen där hon träffar på den försvunna pojkens kompisar: Dustin Henderson, Mike Wheeler och Lucas Sinclair. Och det är nu som serien börjar bli riktigt spännande. Ja, till och med så spännande att du bara måste kolla på alla avsnitt från alla säsonger, och när inte det räcker så bara måste du komma utklädd till någon av karaktärerna på nästa maskerad eller halloweenfest.

Handlingen i serien är superspännande, men att den också är förlagd till 1980-talet med dess populärkultur, klädstil och frisyrer gör att du kommer att älska den lite extra. Den har liksom en nostalgisk magi, och det spelar ingen roll att du inte själv har upplevt 1980-talet, du kommer i alla fall att dras in i den perfekt iscensatta känslan. Det är ju också något särskilt med barn som utan att tänka efter och utan att lyssna på sina föräldrar packar sina ryggsäckar med ficklampor och walkie talkies och ge sig iväg på sina BMX-cyklar för att hitta sin försvunna vän. De är nördar och hjältar på samma gång. Klart att du ska komma till kalaset utklädd till flickan Eleven med sin klänning och långa vita strumpor med två gröna ränder och en gul. Strumporna ger dig en fulländad Eleven-look! Komplettera gärna med en matchande peruk också, och glöm inte att öva upp dina telekinetiska krafter. Eller varför inte komma till festen som en sheriff som ser ut att vara hämtad direkt från 1980-talets USA. Komplettera sheriff-dräkten med en hatt och en mustasch så får du en perfekt autentiskt sheriff-look.

Slit dig alltså nu från Stranger Things på Netflix och beställ din maskeradkostym och matchande accessoarer här hos oss på Partykungen. Här hittar du allt du behöver till maskerader, fester och kalas – alltid till riktigt bra priser och med snabba leveranser. Lycka till med din förklädnad och bli inte förvånad om de andra kalasgästerna blir förskräckta när de ser dig. Stranger Things är inget man skojar bort!
Läs mer