Landsballonger

Att dekorera med ballonger känns ju självklart vid festliga tillfällen, eller hur? Alla gillar ballonger, både vuxna och barn! Du kan pynta med ballonger på födelsedagskalas, nyårspartyn, bröllop, tjusiga middagar och maskerader. Hur är det möjligt? Jo, det finns ballonger i alla möjliga former och färger. Just här och just nu ska vi koncentrera oss på en alldeles särskild typ av ballonger som du kanske inte ens visste fanns – landsballonger. Det är helt enkelt ballonger med flaggor! Många av våra landsballonger ser ut som flaggor från olika länder. Du kan till exempel hitta ballonger här som föreställer den svenska flaggan, men här finns också ballonger som ser ut som norska flaggan och som franska flaggan. Det finns också en annan typ av landsballonger. De är enfärgade ballonger med små flaggmotiv av olika landsflaggor.

När ska man då dekorera med landsflaggor? Du kan till exempel hänga upp landsflaggor på en nationaldag. Ska du fira Sveriges nationaldag den 6 juni blåser du upp ballonger med svenska flaggan på och hänger upp i rummet, och ska du fira Norges nationaldag den 17 maj beställer du ballonger med den norska flaggan och hänger upp. Hur snyggt som helst! Andra tillfällen när landsflaggor passar perfekt är på studentkalas, examensmiddagar och midsommarafton. Har du bjudit över kompisarna för att titta på en superviktig fotbollsmatch eller för en helkväll med Eurovision Song Contest passar det också mycket bra att dekorera med ballonger med flaggor på. Matcha gärna med andra festdekorationer med flaggor på. Du kan till exempel hitta girlanger, mantlar och små pappersflaggor som du kan hålla i handen och vifta med. Du kan också välja ballonger i landets färger. Hänger du med? Hejar du till exempel på Sverige i fotbolls-VM beställer du först några snygga landsballonger med den svenska flaggan på och sedan kombinerar du dessa med gula och blåa ballonger. När det kommer till ballonger är det nämligen så att man aldrig kan få för många!

Nästa fråga är hur ballongerna ska hängas upp och här finns det faktiskt inga regler. Du kan göra precis som du vill! Häng upp dem vid dörren så att gästerna ser dem när de kommer eller knyt fast dem över matbordet eller runt tv-soffan. Vill du imponera stort på dina vänner kan du göra härliga ballongbuketter eller en häftig ballongbåge. Vi erbjuder många olika ställningar där du knyter fast dina ballonger och på så sätt skapar en riktigt häftig festdekoration. Är din plan att blåsa upp många ballonger rekommenderar vi att du också beställer en ballongpump, och satsar du på heliumballonger får du inte glömma bort att köpa helium.

Nu tror vi att du har koll på vad mycket roligt man kan göra med landsballonger. Är det dags att beställa några? Perfekt, här ser du vårt sortiment av landsballonger. Du beställer smidigt online och vi skickar din beställning med en snabb leverans. Undrar du över ballongpriserna så sluta genast att fundera – hos Partykungen beställer du alltid festdekorationer till riktig bra priser!
Läs mer